27.05.2012. / 15:06

Autor: Hina

Šveđaninu nađeno oružje u prtljazi

Zbog posjedovanja oružja koje mu je pronađeno u osobnoj prtljazi u Zračnoj luci Split policija je prekršajno prijavila državljana Švedske, doznaje se u PU splitsko-dalmatinskoj.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaZbog posjedovanja oružja koje mu je pronađeno u osobnoj prtljazi u Zračnoj luci Split policija je prekršajno prijavila državljana Švedske, doznaje se u PU splitsko-dalmatinskoj.

Događaj se zbio u subotu oko 8,20 sati prilikom pregleda odvojene prtljage na letu za Goeteborg u Švedskoj. Tako je policija u prtljazi koja je bila u vlasništvu Šveđanina R.S. (65) prethodno RTG uređajem zamijetila čudan sadržaj putne torbe, a kada su torbu otvorili pronašli su 50 komada malokalibarskog streljiva i ručno izrađen pištolj.

Protiv njega je podnesena prekršajna prijava po Zakonu o oružju, a nakon toga je priveden na Prekršajni sud, gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 2700 kuna.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika