27.05.2012. / 20:14

Autor: Nacional.hr

H1 ulazi i u mobilnu telefoniju

H1 trenutno ima 120 tisuća korisnika, a ulaskom u mobilnu telefoniju nadaju se privući barem dio korisnika koji su trenutno u drugim mobilnim mrežama

Kristijan ĆurkovićKristijan ĆurkovićNakon tri mobilna operatera i jednog virtualnog, Hrvatska će uskoro dobiti još jednu virtualnu mobilnu mrežu. H1 Telekom dobio je od HAKOM-a dopuštenje da pokrene virtualnu mobilnu mrežu čiji će predbroj biti 090.

Kako piše Večernji list, H1 u mobilni segment ulazi s već postojećom vlastitom bazom korisnika, potpisanim korisničkim ugovorima, računovodstvom i pozivnim centrom. Ulaskom na mobilno tržište biti će u mogućnosti svojim korisnicima ponuditi uslugu '4u1' - fiksnu i mobilnu telefoniju, širokopojasni internet i IPTV.

H1 trenutno ima 120 tisuća korisnika, a ulaskom u mobilnu telefoniju nadaju se privući barem dio korisnika koji su trenutno u drugim mobilnim mrežama.

Vezane vijesti

Obrtnici i mali poduzetnici prenesite mobilni broj u HT – uštedite i osigurajte...

Obrtnici i mali poduzetnici prenesite mobilni broj u HT – uštedite i osigurajte nove korisnike

U Hrvatskom Telekomu u tijeku je ponuda kojom obrtnici i mali poslovni korisnici prilikom prijenosa svog mobilnog broja uz povoljnije… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 28.05.12. 08:13

Ovi cirkusanti nisu u stanju ponuditi svoju uslugu niti svima u Splitu i okolici pa me baš zanima kako se misle proširiti na cijelu državu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika