28.05.2012. / 11:59

Autor: Totalsport

Adam Miller pojačao Medveščak

- Adam Miller je iznimno vješt i svestran igrač. U napadu moze igrati na sve tri pozicije, ima dobru kontrolu nad pakom i tijekom svake izmjene daje sve od sebe - rekao je trener Raymond

Igrači KHL Medveščak Zagreba (Pixsell)Igrači KHL Medveščak Zagreba (Pixsell)KHL Medveščak Zagreb će od iduće sezone u momčadi uz Tomu Zanoškog imati jos jednog napadača kojemu je jedna od kvaliteta brzina klizanja - Adama Millera.

Američki centar odlucio se pridružiti vratarima Robertu Kristanu i Michaelu Ouzasu, braničima Saši Martinoviću, Dennisu Bozicu, Kennyu MacAulayu i Andyu Sertichu, te napadacima Tomu Zanoškom, Alexu Leavittu, Nathanu Perkovichu i Curtisu Fraseru koji vec imaju potpisane ugovore s Medveščakom za 2012./2013. sezonu.

Adam Miller na put prema profesionalnom hokeju krenuo je 2002. godine s Detroit Little Caesarsima, klubu koji sponzorira Mike Ilitch, vlasnik NHL kluba koji je višestruki osvajač Stanley Cupa Detroit Red Wingsa. Little Caesarsi 2002./2003. nastupali su u MNHL-u koji više nije aktivan, a 27-godišnji centar iz Livonije (Michigan, SAD) te je sezone u 85 odigranih utakmica ostvario 160 bodova (64 gola i 96 asistencija). Iduće sezone zaigrao je u USHL-u, juniorskoj hokejskoj ligi najvišeg ranga u SAD-u, noseći dres Des Moines Buccaneersa. Za Buccaneerse je odigrao 57 utakmica, uključujući doigravanje, te postigao 23 gola i 26 asistencija. U sezoni 2004./2005. zaigrao je za sveučilišnu momcad Ferris State University koja se natječe u najvišem rangu američkog sveučilišnog sporta NCAA ligi. Adam je s Ferrisima ostao četiri sezone tijekom kojih je odigrao 146 susreta i upisao 77 bodova (30 golova i 47 asistencija).

- Adam Miller je iznimno vješt i svestran igrač. U napadu moze igrati na sve tri pozicije, ima dobru kontrolu nad pakom i tijekom svake izmjene daje sve od sebe. Inače, dolazi iz istog kraja kao i Nathan Perkovich, a to su čvrsti i snažni igrači. Naši navijači ce u Milleru vidjeti uzbudljivog igrača koji se, koliko čujem od njega, jako veseli dolasku u Zagreb - rekao je kratko trener Medveščaka Marty Raymond.

Vezane vijesti

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

KHL Medveščak Zagreb nastavlja s popunjavanjem rostera za iduću sezonu. Napadačima Alexu Leavittu, Nathanu Perkovichu, Curtisu Fraseru i Adamu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika