28.05.2012. / 11:09

Autor: Nacional.hr

Video

U eksploziji u Bihaću poginula jedna osoba

Prema iskazima očevidaca dvije su žene došle prodavati voće i povrće, kao i svakog ponedjeljka, a do eksplozije je došlo kada je jedna od njih pokušala otvoriti suncobran koji se nalazio uz štand

Ilustracija (Foto: Drazen Prsa/24sata/PIXSELL)Ilustracija (Foto: Drazen Prsa/24sata/PIXSELL)U eksploziji koja je odjeknula jutros nešto poslije 7 sati na tržnici u Bihaću poginula je jedna, a još je jedna osoba ozlijeđena, javljaju bosanskohercegovački mediji.

Prema informacijama koje je novinarima potvrdila kantonalna tužiteljica Azra Ibrahimpašić, eksplozivna naprava bila je postavljena ispod jednog od štandova s voćem i povrćem koji se nalaze blizu Stočnog sajma.

Prema iskazima očevidaca dvije su žene došle prodavati voće i povrće, kao i svakog ponedjeljka, a do eksplozije je došlo kada je jedna od njih pokušala otvoriti suncobran koji se nalazio uz štand.

Obje su prebačene u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, gdje je jedna preminula od ozlijeda, a druga se nakon saniranja ozlijeda na lijevoj nozi nalazi na Odjelu ortopedije.

Policijski očevid je i dalje u tijeku.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika