28.05.2012. / 11:15

Autor: Naciona List

Naciona list: Uzbudljivo otkriće u HDZ-u

HDZ-ovac s vlastitim mišljenjem javnosti je predstavljen u jučerašnjoj emisiji Nedjeljom u 2, gdje je zapanjeno građanstvo imalo priliku vidjeti sisavca čije su značajke da odgovara na pitanja, tvrdi kako bi se HDZ trebao ispričati zbog svega što su napravili hrvatskom građanstvu, proturječi predsjedniku stranke ukoliko misli da je ovaj u krivu, te, u najkraćem - ima vlastito mišljenje

Nova vrsta ili lažnjak? Prgomet navodno pripada vrsti homo staviensa, mada će stručnjaci prije konačnih zaključaka morati promatrati ponašanje ovog sisavcaNova vrsta ili lažnjak? Prgomet navodno pripada vrsti homo staviensa, mada će stručnjaci prije konačnih zaključaka morati promatrati ponašanje ovog sisavcaSpeleološko društvo 'Hrvatska demokratska zajednica' obznanilo je izrazito uzbudljivo otkriće; u najdubljoj tmini stranačke pozadine pronađena je endemska vrsta za koju se vjerovalo da u takvim klimatskim uvjetima ne može postojati - HDZ-ovac s vlastitim mišljenjem. Sasvim slučajno pronašao ga je dr. Milan Kujundžić, nakon višetjednog iskapanja unutrašnjosti Franje Tuđmana.

HDZ-ovac s vlastitim mišljenjem javnosti je predstavljen u jučerašnjoj emisiji Nedjeljom u 2, gdje je zapanjeno građanstvo imalo priliku vidjeti sisavca čije su karakteristike da odgovara na pitanja, tvrdi kako bi se HDZ trebao ispričati zbog svega što su napravili hrvatskom građanstvu, proturječi predsjedniku stranke ukoliko misli da je ovaj u krivu, te, u najkraćem - ima vlastito mišljenje.

Problem je što HDZ-ovac s vlastitim mišljenjem, barem prema prvim izvješćima, nije dvospolac, pa je upitno njegovo preživljavanje budući da još nije pronađen drugi HDZ-ovac sa sličnim karakteristikama, koji bi omogućio razmnožavanje demokracije u toj nastambi.

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 28.05.12. 12:28

neće ni on dugo obnašati tu dužnost u KRADEZEU. Kult ličnosti se nastavlja.


registracija
28/4/10

Zvonko, 28.05.12. 12:44

Mediji imaju ulogu da informiraju javnost a ne da ju kreiraju. Nacional, kao i Pavićev EPH, su eklatantni primjeri medija koji stvaraju javno mijenje. Tu se informativna uloga zanemaruje do neprepoznatljivosti.

Naime, HDZ je medijski interesantan, jer svakodnevno daje razloge za medijsko razvlačenje. Ono, što je kod ovih medija interesantno jest, da identične slučajeve pozicije i opozicije ne promatra na isti način. Dvostruki kriteriji.

Ovom slučaju Prgomet, može se suprostaviti slučaj Ferdelji, gdje se pokazuje kako kukurikavci tretiraju osobe sa osobnim stavom. Nikada ovi medijski kreatori nisu uzeli za shodnim izrešetati zahtjev monolitnog razmišljanja u bivšoj partiji, te sankcije koje slijede ukoliko se krši jednoumlje. Oni su Ferdeljijevo soliranje protumačili razbijanjem i atakom na tek formiranu vladu koalicije iako je Vladimirov prigovor utemeljen .

To je samo dokaz medijske korupcije i medijske hobotnice. Interes javnosti je samo vješto utočište za manipulacije. Kao da ih je sam Goebels školovao!?


registracija
6/4/12

elem, 28.05.12. 12:53

Interesantan je ovaj Zvonko. Govori se o jednom HDZ-ovcu i to u pozitivnom smislu a on će o kome, nego o kukurikavcima. Skače ko jastreb ničim izazvan.
Da mi je znati koliko ga hadezeovci plaćaju.


registracija
16/6/10

nosonja, 28.05.12. 13:04

zvonko@ nema nikakve razlike između tebe i Goebelsa,ovaj potonji se ubio a što ti čekaš jado. Ja sam sada sa posla(poslije idem opet) a što ti radiš zgubidane ,osim što mlati praznu slamu već godinama???
Glede ADEzeja sve najcrnje i sve najgore. Sjebaše mi Hrvatsku, a nitko ni da se barem ispriča.


registracija
2/12/09

gromco, 28.05.12. 18:38

hehehhehe zvonko je8e na hadezejofski način već par godina unazad,... srećom imamo i nosonju koju zvonku je8e mater svako malo a zvonko se nesrdi.. :D
bitch


registracija
31/1/10

STTony, 28.05.12. 20:31

Samo kradezeovac na duljem boravku u zatvoru sa oduzetom svom njegovom i imovinom šire obitelji je dobar kradezeovac.


registracija
16/6/10

nosonja, 28.05.12. 20:31

Gromco@ Zvonku nisam nikada opsovao mater niti imam tu namjeru,Zvonko je OK ,ima svoje stavove koje u 98% slučajeva ne dijelim sa njim. Katkada popizdin pa malo žešće nešto napišem ,ali ne vrijeđam ga na taj način.


registracija
23/1/12

miki2, 28.05.12. 21:57

opet bosanec. neeeee!


registracija
6/4/12

elem, 29.05.12. 09:54

Interesantno, mrzim nacional i njegovog vlasnika a čitam k tome još i komentiram.
Baš zgodno.


registracija
2/12/09

gromco, 29.05.12. 21:52

no nosonja nisam ni mislil da mu doslovce j.. mater,..
znam ja da ti to na finjaka tipkaš. :),
@elem,.. stari vu nacijonalu ti sama krema od freelance komentatora,.. btw respect suborcima.. :)
bitch.


registracija
2/1/11

prohujalo, 01.06.12. 10:58

Istina je da smo ratovali protiv Srba.....no medutim sagledavsi sve.....mislim da je daleko neophodniji rat iole postenih Hrvata protiv lopova, lazljivaca i kradljivaca.....kad taj rat pocne......mislim da cu biti medu prvim dragovoljcima.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.