28.05.2012. / 15:10

Autor: Totalsport

Guardado od ljeta u Valenciji

- Vrlo sam zahvalan Deportivu koji mi je pružio priliku da se dokažem i gdje sam proveo divnih pet godina. Također, zahvaljujem se i navijačima na njihovoj podršci - izjavio je Meksikanac

Andres Guardado (Wikipedia)Andres Guardado (Wikipedia)Meksički nogometni reprezetativac Andres Guardado nakon ulaska s Deportivom iz La Coruñe u Primeru, ovog ljeta kao slobodan igrač prelazi u Valenciju.

Uspješnu epizodu u Deportivu s kojim je nakon samo jedne sezone u drugoligaškom društvu izborio povratak u Primeru Guardado je okrunio transferom u Valenciju.

- Prelazim u Valenciju. Vrlo sam zahvalan Deportivu koji mi je pružio priliku da se dokažem i gdje sam proveo divnih pet godina. Također, zahvaljujem se i navijačima na njihovoj podršci - izjavio je Meksikanac za Superdeporte.

Očekuje se da će klub s Mestalle do kraja tjedna i službeno potvrditi ovaj transfer, a angažmanom Guardada koji igra na poziciji krila španjolski mediji tvrde da će Valencija prodati Jordija Albu čija je izgledna destinacija Barcelona.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika