28.05.2012. / 17:34

Autor: Totalsport

Prandelli skratio popis na 25 imena

Talijansku reprezentaciju je uzdrmala vijest od ujutro kada su uslijedila nova uhićenja u slučaju "Calcioscommesse" (klađenje)

Cesare Prandelli (Reuters)Cesare Prandelli (Reuters)Talijanski izbornik Cesare Prandelli skratio je popis nogometnih reprezentativaca za Europsko prvenstvo s 32 na 25, gdje će "azzurri" u skupini biti i jedan od suparnika Hrvatske.

Talijansku reprezentaciju je uzdrmala vijest od ujutro kada su uslijedila nova uhićenja u slučaju "Calcioscommesse" (klađenje). Navodilo se da je uhićeno 19 osoba, a među njima i Domenico Criscito, koji je bio na popisu reprezentativaca.

Prandelli je u nastavku dana, logično, izostavio Criscita s popisa putnika prema Poljskoj i Ukrajini, a uz njega su otpali još: Emiliano Viviano (Palermo), Davide Astori (Cagliari), Salvatore Bocchetti (Rubin), Luca Cigarini (Atalanta), Ezequiel Schelotto (Atalanta) i Marco Verratti (Pescara).

Senzacionalnih novosti na popisu nema, a izabrani igrači bi trebali vratiti ugled "azzurrima" nakon vrlo lošeg nastupa na Svjetskom prvenstvu prije dvije godine kada je Italija, na jugu Afrike, ispala već u skupini.

Reprezentacija Italije za Europsko prvenstvo:

vratari: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain)

obrambeni igrači: Abate (Milan), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino), Ranocchia (Inter)

veznjaci: De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Montolivo (Milan), Thiago Motta (Paris St. Germain), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus)

napadači: Balotelli (Manchester City), Borini (Roma), Cassano (Milan), Destro (Siena), Di Natale (Udinese), Giovinco (Parma)

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika