29.05.2012. / 08:43

Autor: Nacional.hr

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Doživite pravi metal-odmor - ZADAR, 02. do 05.06.2012. - Megadeth, Fear Factory, W.A.S.P., Kreator, Blind Guardian, Hypocrisy, Symphony X, Behemoth, Vader, In Extremo, Dark Tranquillity, Moonspell, Ensiferum, Death Angel, i mnogi drugi.

Samo su četiri dana ostala do početka Metalfesta Hrvatska 2012, festivala koji će po mnogo čemu biti poseban. Uz to što je prvi, povijesni Open air metal festival u Hrvatskoj, održava se na unikatnoj lokaciji poluotoka Puntamika u Zadru u neponovljivoj mediteranskoj atmosferi na obali Jadranskog mora.

Profesionalno opremljeni kamp, nositelj međunarodnog priznanja 'Plava zastava', blizina autobusne stanice, hoteli, hosteli, apartmani, plaže, bankomati, parkirališta, benzinska crpka, trgovine, dodatni sadržaji poput Zadar Dark Ride ili Aftershow Adventure njegovi su aduti.

A među najveće spada cijena ulaznica, koja do 1.06. iznosi samo 469 kuna / 64 eura za sve dane festivala. Zato, iskoristite ovih sedam dana da nabavite ulaznicu i budite dio spektakla o kojem će se dugo pričati i pisati.

ULAZ NA PRVI DAN FESTIVALA, NA KOJEM ĆE UZ AC/DC COVER BAD PROBLEM CHILD BITI ATRAKTIVNOG SADRŽAJA, ZA SVE JE POSJETITELJE SLOBODAN.

Demonska atmosfera, brutalni riffovi, melodične gitare i brzi dupli bubanj odlike su glazbe mlade njemačke skupine Bleeding Red, koja je osnovana prije pet godina, a nastup na Metalfestu Hrvatska bit će mu jedan od najznačajnijih u karijeri. Album prvijenac „Evolution's Crown" objavila je u ožujku ove godine i za njega dobila odlične kritike.

FESTIVALSKE ULAZNICE PO CIJENI OD 469 KUNA / 64 EUR + PRETPRODAJNA NAKNADA DOSTUPNE SU DO 1. LIPNJA (JUNA)

CIJENA JEDNODNEVNIH ULAZNICA - 314 KUNA / 42 EURA

CIJENA ULAZNICE NA FESTIVALU - 639 KUNA / 89 EURA

Metalfest Hrvatska održat će se na poluotoku Puntamika koji je sastavni dio grada Zadra, okružen Jadranskim morem s tri strane, što ga čini jedinstvenim i najljepšim festivalom u Europi. Festivalsko će područje biti locirano gotovo more, uz kamenite i šljunčane plaže.

ZA VIŠE INFORMACIJA POSJETITE WEB STRANICU:

http://www.hr.metalfest.eu

Vezane vijesti

Zbog lažnih profila šest mjeseci uvjetno HDZ-ovcu

Zbog lažnih profila šest mjeseci uvjetno HDZ-ovcu

Prva presuda za otvaranje lažnih profila na društvenim mrežama donesena je na Općinskom sudu u Zadru, zaposlenik Gradske uprave Zadra i član mladeži… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika