29.05.2012. / 15:10

Autor: Naciona List

Naciona list: Otkrivamo prošlotjedne mudne face!

Redakcija Naciona lista s ponosom objavljuje kako smo angažirali mudnog stručnjaka, koji će, po uzoru na sve hrvatske medije što drže do sebe, periodično ocjenjivati mudni ukus svjetskih & domaćih celebova. Mudni hračak analizira mudu samo za vas!

Premijer je zablistao na fascio weeku u Chicagu Photomontage: CheesPremijer je zablistao na fascio weeku u Chicagu Photomontage: CheesUzbudljiv tjedan je iza nas što se tiče mudnih događaja. Neki naši celebovi zablistali su punim sjajem na domaćim pistama, a neki na malčice luksuznijim zapadni mudnim pozornicama, pa konačno nakon dužeg vremena možemo kazati kako i mi imamo našeg konja za međunarodnu mudnu utrku.

Mudna zvijezda tjedna

Mislimo, dakako, na našeg premijera Zorana Milanovića, koji je na poziv najutjecajnije mudne agencije NATO-fasci-on boravio na prošlotjednom fascio weeku u Chicagu. Premijer Zoky je nosio svečani vazelin, kojeg mu je baš za tu priliku izradio kreator međunarodne politike, pa i ne čudi da je gost eventa Barack Obama rekao prisutnim novinarima kako se stvari odvijaju kao podmazane. Sve u svemu, možemo odahnuti. Naš premijer nije nas obrukao pred najutjecajnijim ljudima iz fascio industrije, dokazavši da se radi o celebovima među koje se ipak nije toliko teško uvući. Dapače, slobodno možemo konstatirati kako se biranim svjetskim partijanerima uvukao pod kožu... Momak svakako obećava, i to preko pola milijuna proračunskih dolara za sezonu 2013.-2014. što će se održati u Afganistanu, a koja će, prema poznavateljima fascio industrije, biti upravo bombastična, posebice kad je riječ o egzotičnoj kolekciji leševa. Još jedna pohvala za organizatore; nije ih omeo ni masovni prosvjed prljavih hipija, koji su se ispred fascio weeka opet bunili zbog činjenice da mudna industrija i dalje koristi ljudsku kožu za svoje mudne kreacije. Ljudi, common', odrastite već jednom!

Mudno presvlačenje tjedna

Tomislav Karamarko na tulum je došao u otmjenom  snježnobijelom kompletiću, ali se poslije zabave presvukao; Photomontage: CheesTomislav Karamarko na tulum je došao u otmjenom snježnobijelom kompletiću, ali se poslije zabave presvukao; Photomontage: CheesI dok polagano započinje uspon našeg celeba na zapadnom tržištu, minuli tjedan u Hrvatskoj obilovao je eventima kojih se ne bi posramile ni neke razvijenije mudne zemlje. Star tjedna bio je, van svake konkurencije, Tomislav Karamarko. Premda je otprije opovrgavao najave nekih mudnih stručnjaka da će se tijekom tuluma presvući po uzoru na Cher ili Maju Šuput, dogodilo se upravo to: prije početka manifestacije Karamarko je nosio snježnobijelo admiralsko odijelo, sa raznobojnim čvarcima po prsima, (vjerojatno kao znak podrške nadolazećim Gay Paradama, mada nismo sigurni), inače čuvenu kreaciju preminulog kreatora i njegovog mudnog uzora Franje Tuđmana, dok se nakon samog tuluma presvukao u manje agresivno građansko odijelo, čime je odaslao poruku decentnosti, umjerenosti i trendi fascionalizma. No kardinalna greška za našeg Tomislava bila je činjenica da je prilikom presvlačenja zaboravio presvući gaće, zbog čega mu ovaj puta moramo dati mudnu jedinicu; gospodine Karamarko, žao nam je, ali tako to izgleda kad građansko odijelo navučete na neoprano dupe!

Mudni pogodak tjedna

Radimir Čačić opet nije razočarao. Pojavio se u kreaciji dizajnerskog dvojca MMF & World Bank; Photomontage: CheesRadimir Čačić opet nije razočarao. Pojavio se u kreaciji dizajnerskog dvojca MMF & World Bank; Photomontage: CheesGospodinu Radimiru Čačiću sve pohvale! Ni ovaj tjedan nije razočarao. U javnosti se pojavio noseći na sebi izuzetno slatki kompletić neoliberalnih zakona dizajnerskog dvojca MMF & World Bank, koji je iznimno dobro pasao uz špicaste cipele čije su đonove krasila raznobrojna radnička prava. Na gospodina Čačića trebali bi se ugledati i drugi takozvani hrvatski celebovi; on, za razliku od ostalih, ne histerizira poput tetkice, već samouvjereno gazi po mudnim pistama i ostalim prometnicama, te se ne srami priznati da katkad voli nositi bezvremenska Bossova odijela s početka 40-ih godina 20. stoljeća. Mudna petica!

Mudni preobražaj tjedna

Tommy Gravedigger predvodnik je starog trenda u Srbiji; Photomontage: CheesTommy Gravedigger predvodnik je starog trenda u Srbiji; Photomontage: Chees

U susjednoj nam Srbiji neki su utjecajni celebovi udarili novi mudni tempo.

Šajkače, čakije i opanci - so last year!

Tadić style bez Tadića – it style!

Radikalne krpice odlepršale su iz ormara i umjesto retro looka, tamošnji su se partijaneri odlučili na mudnu budućnost koja obiluje fascio minimalizmom, svilenkastom odjećom i lepršavim centrizmom. Promjena je toliko radikalna da je i glavna zvijezda eventa Tomislav Nikolić javno odbacio umjetničko ime 'Duke Chetnik' i poručio fascio sceni da se odsad odaziva na ime 'The Progressive One', a nema ništa protiv da ga zovu 'Tommy Gravedigger'. Malčice neukusna bila je činjenica što je 'Tommyju Gravediggeru' ispod uglađenog looka virila kragna maslinastozelene boje, što doduše nije toliki facshi promašaj kao vojničke cokule koje su se šepirile s nogu. Gospodine Nikoliću, mudna patrola ima samo jednu riječ za taj mudni odabir: bljak!

Mudni promašaj tjedna:

NATO-fasci-on promašio je dvije civilne nastambe u Afganistanu, pa im ne može pomoći ni mudna činjenica da su u istom fascio weeku pogodili šestero djece i njihove roditelje. Tako je, mudna gospodo, kod Mudnog hračka nema milosti!

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
2/1/11

prohujalo, 01.06.12. 10:53

svaka cast.....jedino sto nam ostade od naseg ponosa je nas humor.....u svemu smo pali ali zato nam obraz osvijetli humor......barem nesto....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.