29.05.2012. / 15:50

Autor: Nacional.hr

Novi misteriozni ugovor od 30,7 milijuna eura za Ingru

Budući da je riječ o istom investitoru s kojim je Ingra u lipnju prošle godine potpisala ugovor u vrijednosti od 56 milijuna eura, zbog naravi projekta koji se izvodi i statusa investitora, ostale informacije ne mogu se učiniti dostupnim javnosti već ostaju poznate samo između ugovornih strana

Ingra ne želi otkriti o kojem se tržištu radiIngra ne želi otkriti o kojem se tržištu radiNa istom tradicionalnom tržištu na kojem je Ingra sklopila lanjski visokovrijedan projekt, nisu željeli otkriti kojem, ugovorena je realizacija turističkog objekta u vrijednosti od 30,7 milijuna eura s rokom izvođenja radova od 22 mjeseca.

Ingra će po principu „ključ u ruke" projektirati, izgraditi i opremiti objekt bruto razvijene površine od 15.705 m2 u roku od 22 mjeseca, od čega je 7 mjeseci predviđeno za projektiranje, a preostalih 15 mjeseci za izgradnju i opremanje objekta od 4 zvjezdice.

Budući da je riječ o istom investitoru s kojim je Ingra u lipnju prošle godine potpisala ugovor u vrijednosti od 56 milijuna eura, zbog naravi projekta koji se izvodi i statusa investitora, ostale informacije ne mogu se učiniti dostupnim javnosti već ostaju poznate samo između ugovornih strana.

Ingra je u razdoblju od godine dana zaključila tri vrijedna ugovora na ovom tržištu. Ugovaranjem ovoga posla Ingra nastavlja s provedbom nove strategije koja uključuje povratak na ciljana tradicionalna tržišta i stavljanje težišta na veće poslovanje Ingre u inozemstvu.

Vezane vijesti

'Pogledajte tko ima dionice Ingre'

'Pogledajte tko ima dionice Ingre'

Iskaz Mladena Barišića u slučaju Fimi medija u kojem je rekao kako mu je u siječnju 2009. godine, uoči rukometnog prvenstva koje se održavalo u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika