31.05.2012. / 13:03

Autor: Hina

'A zašto bi se ja ispričavao?'

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović izjavio je danas kako ne vidi razloga za svoju ispriku radnoj skupini koja je sastavila pitanja za ispit državne mature iz hrvatskog jezika zbog toga što je ispit dobro riješila većina učenika jer, kako je rekao, nalaz ekspertne grupe pokazao je da je na maturi bilo pogrešaka.

Željko JovanovićŽeljko JovanovićMinistar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović izjavio je danas kako ne vidi razloga za svoju ispriku radnoj skupini koja je sastavila pitanja za ispit državne mature iz hrvatskog jezika zbog toga što je ispit dobro riješila većina učenika jer, kako je rekao, nalaz ekspertne grupe pokazao je da je na maturi bilo pogrešaka.

Uoči današnje sjednice Vlade novinari su ministra Jovanovića pitali smatra li da se treba ispričati komisiji koja je pripremila pitanja budući da je većina učenika dobro riješila test.

"Ne vidim ni jedan razlog da se ispričam komisiji jer je rad ekspertne grupe i njihov nalaz pokazao da je bilo grešaka. Ponavljam, državna matura ne smije imati ni jednu grešku. Prema tome, kad god postoji greška netko za to mora odgovarati", kazao je Jovanović.

Vezane vijesti

E moj Karamarko, malograđanine...

E moj Karamarko, malograđanine...

Ministar obrazovanja Željko Jovanović nazvao je na svom Facebook profilu predsjednika HDZ-a "malograđaninom", nakon što je ovaj na svečanosti… Više

Komentari

registracija
28/4/10

Zvonko, 31.05.12. 16:27

Ma za ništa!

Pa ti si partijaš!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika