31.05.2012. / 14:41

Autor: NCL Promo

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Sarajlija sa karizmom, jedan od rijetkih pjevača ne samo svoje generacije koji je u stanju ispuniti do vrha svaku dvoranu koja mu se ponudp

Zdravko ČolićZdravko ČolićIako je iza Zdravka Čolića duga karijera koja datira još od kraja šezdestih godina prošlog stoljeća, interes publike za njegovim nastupima se ne smanjuje. Vrijeme kao da je za njega prestalo postojati..

Generacije i generacije njegove vjerne publike koju većinom čine žene, svaki njegov nastup čini jedinstvenim. I svaka njegova pjesma pokreće mase koje ga ne puštaju s pozornice i po nekoliko sati. I nije Čola obilježio svoje vrijeme bez pokrića. Istinski umjetnik koji osim što odlično pjeva i komunicira s publikom, autor je velikog broja svojih hitova.

Sarajlija sa karizmom, jedan od rijetkih pjevača ne samo svoje generacije koji je u stanju ispuniti do vrha svaku dvoranu koja mu se ponudi.

Prepuna Arena Zagreb je već dva puta ugostila ovog izuzetnog umjetnika , Arena Varaždin je bila premala za interes koji je vladao. Arena Pula već je jednom bila rasprodana.

I ne zove se ovaj koncert uzalud "KONCERT LJUBAVI", u organizaciji agencije Gramofon.

Samo pjesme s njegovog zadnjeg albuma "Kad pogledaš me preko ramena" dovoljan su adut da se prisustvuje ovom velikom glazbeno-scenskom show-u. Već sad se zna da će taj koncert biti najveća ljetna atrakcija i za domaću publiku a i za njegove mnogobrojne obožavatelje koji će sa svih strana svijeta pohrliti u Pulu.

I kao što kažu riječi njegovog megahita ''Gori vatra'', žar ljubavi i energije obasjat će pulsku Arenu.

Čola će i ovaj puta podići publiku na noge jer, "Jedno ljetio sa Kristinom", "Produži dalje", "Ti si mi u krvi", "Stanica Podlugovi", "Zagrli me" nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Vezane vijesti

Zdravko Čolić ponovno u Areni Zagreb

Zdravko Čolić ponovno u Areni Zagreb

Dragi muškarci, ako ne znate na koji način svojoj dragoj pokazati koliko je volite jednostavno je odvedite, ili pošaljite s prijateljicamam, na… Više

Komentari

registracija
4/6/12

Mesić, 04.06.12. 16:10

Nije Čolić Sarajlija. On je Beograđanac!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika