31.05.2012. / 16:20

Autor: Totalsport

Buffon: Najviše se bojim Ivice Olića

- Hrvatska će biti jako opasan suparnik. To je momčad ispunjena talentom

Gianluigi Buffon (Reuters)Gianluigi Buffon (Reuters)Gianluigi Buffon, sjajni talijanski vratar, jedan je od najiskusnijih u momčadi „azzurra". Ujedno, Buffon će kao zadnja prepreka stajati i Hrvatima u skupini C Europskog prvenstva.

Unatoč činjenici da je talijanski nogomet opet uzdrman kladioničarskom aferom, u koju su očigledno upleteni i mnogi nogometaši (i neki od reprezentativaca), vratar Juventusa oko sebe širi dobru atmosferu.

- Ne govorim ovo tek onako, ali je atmosfera u momčadi stvarno dobra. Svi smo došli pomoći pri ostvarenju pravog rezultata. Znamo svoju misiju i spremni smo na sve kako bi ispunili cilj - rekao je Buffon, koji je također bio saslušan od strane policije vezane za spomenutu posljednju aferu.

Buffon se ovom prilikom posebno okrenuo Hrvatskoj kao suparniku u skupini.

- Hrvatska će biti jako opasan suparnik. To je momčad ispunjena talentom. Inače, najviše se bojim Ivice Olića. Pamtim ga još sa Svjetskog prvenstva 2002. godine, tada mi je zabio pogodak - rekao je ponajbolji svjetski vratar novijeg doba.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika