31.05.2012. / 15:24

Autor: Naciona List

Naciona list: Vinković ima imunitet prema homoseksualizmu!

Vinković je danas ponosno pokazao svoje medicinske nalaze, u kojima lijepo piše kako ima saborski imunitet, zbog kojeg i dalje može slobodno promovirati arijevsku čistoći i pripadajuće zdravlje, bez da mu se išta dogodi

Photomontage: CheesPhotomontage: CheesSaborski zastupnik HDSSB-a Zoran Vinković dobio je danas liječničku potvrdu kako ima saborski imunitet prema homoseksualizmu.

Zloslutne misli ušetale su u Vinkovićev primozak tijekom jučerašnjeg dana, kad je shvatio da bi mu se simptomi mogli vratiti, pa je sav prestravljen žurno otišao do dežurnog saborskog liječnika.

Ushićeni HDSSB-ovac sretnu je vijest obznanio tijekom saborske rasprave o izvješću pravobraniteljice za ravnopravnost spolova. "Protiv sam promocije bolesti i nastranosti u Hrvatskoj te provokaciji 99-postotne većine u državi. Ovo je katolička, normalna zemlja, a ne zemlja pedera i istospolnih zajednica. Teže je biti peder u duši, ali svakako nije lako biti peder u ovom normalnom životu. Za lezbaču još nemamo hrvatski izraz", pokazao je ponosno Vinković svoje medicinske nalaze, u kojima lijepo piše kako ima saborski imunitet, zbog kojeg i dalje u Saboru može slobodno promovirati arijevsku čistoći i pripadajuće zdravlje, bez da mu se išta dogodi.

Njegova prvotna kosternacija pojavila se zbog povijesti oboljenja koja seže u formativne godine; još dok je bio jako mali pojavile su se sumnje da mu se u glavi nastanio virus latentni homoseksualitis, koji se manifestira blagim nabreklinama na predjelu prepona pri pomisli na drugove, potom prelazi u mentalnu zbunjenost nositelja klice pa metastazira u tjeskobu, poricanje i pokušaj iskakanja iz vlastite kože, a u finalnom stadiju oboljenja u većini slučajeva pojavljuje se sirova agresija, opet pri pomisli na drugove...

Da je ostao bez saborskog imuniteta na homoseksalce, njegov krhki hrvatski organizam to zasigurno ne bi mogao preživjeti, pa bi bolešću pokošeni Vinković vjerojatno uzeo neku vrst hladnog pomagala i prebrojio rebra prvom homoseksualcu na kojeg naiđe. Potom bi u nedostatku saborskog imuniteta vjerojatno završio na prisilnom liječenju u Remetincu, gdje, kao što je poznato, ne koriste tekući sapun.

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
28/4/10

Zvonko, 31.05.12. 16:15

Hvala ti Bože što nisam partijaš, niti itko moj!

Opaka je to bolest! A lijeka ni na vidiku!


registracija
24/7/11

mrvek, 31.05.12. 18:06

ti nisi partijaš nego samo podržavaš stranku koja je nastala od partijaša i okorjelih komunista.


registracija
6/1/12

UnDeR, 31.05.12. 18:53

Novinari se sprdaju sa čovjekom a vlasnik im je najveći kriminalac na Balkanu i šire, krijumčar duhana i kokaina, pogledajte se u ogledalo i pljunite u ono što vidite.....


registracija
30/9/09

davor12345, 01.06.12. 09:51

Ono što Vinković govori protiv drugih govori najviše o njemu samome.


registracija
20/6/11

etna47, 01.06.12. 14:03

Bravo gospodine Vinkoviću vaće mišljenje podržavaju 100% svi čestiti, domoljubni, HRVATI vjernici. Vaš govor u SABORU treba pozdraviti, a nikako osuđivati. Pitamo se samo kuda vodi ovaj PUT kda vjeru i prirodu odnosi.


registracija
27/8/09

Lujo1, 01.06.12. 22:12

Evo pravih komentara objavljenih u Večernjaku (peder admin iz VL je vjerojatno zaspal kad ih nije izbrisal) koji sve pojašnjavaju:

"31.05.2012. u 23:56h Larissa je napisao/la:
Homoseksualnost je kompleks manje spolne vrijednosti. Homoseksualci imaju infantilno viđenje sebe, prisutna je tzv. lomljiva identifikacija, najčešće i loša slika oca. Sebe vide kao žrtve što im je zajedničko sa drugim ljudima s emocionalnim neurotskim problemima. Zbog zaostalost u predpubertetu i manjka muškog samopouzdanja ne mogu osjetiti pravu privlačnost prema ženama. Mladić se osjeća manje vrijedan u odnosu na svoje vršnjake, sklon se strastveno diviti i idolizirati vršnjake, a takve su čežnje u predpubertetu lagano erotizirane. Zbog zaostalosti u predpubertetu često je infantilno samosažaljenje - ''''jadan ja'''' jer je autodramatiziranje karakteristično za egocentrično djete u predpubertetu. Jedan od faza sažaljenja obilježena je buntom, bijesom, protestom, sklonošću osveti…

Dakle, homoseksualnost je poremećaj mentalne zaostalosti u procesu psihičke tranzicije od djetinjstva prema seksualnom razdoblju, a poremećaj se reflektira buđenjem seksualnog kompleksa i, kasnije, sve više u obrascu asocijalnog sukoba s okolinom.


31.05.2012. u 23:59h Larissa je napisao/la:
Tzv. "homofobi" (naziv potpuno neispravan terminološki i značenjem) imaju osjećaj gađenja, a ne straha.
Homofobija je sklepani naziv od strane homoseksualnih udruga gdje se potpuno progrešno i namjerno koristi riječ fobija da bi se pokušalo i na taj način diskreditirati one druge,normalne i zdrave pojedince koji imaju osjećaj odbojnosti i svijest o nakaznosti pojavnosti koje organizira samo jedan mali dio homoseksualne zajednice u vidu nekakvih povorki ponosa.
Većina homoseksualaca su normalni, prosječni ljudi koji svoju intimu drže za sebe kao i većina heteroseksualaca, integrirani u društvo i zajednicu u kojoj žive."


registracija
5/1/07

james, 19.06.12. 12:01

Netko tko nema mozak ne može imati primozak!
Novinar je pogriješi i gdin Vinković bi ga morao tužiti.
Zato imamo pravnu državu!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.