01.06.2012. / 12:20

Autor: Nacional.hr

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

"To su sve podvale, ja s današnjim danom nemam niti kune dospjelog neplaćenog duga ni prema bankama niti prema državi, a niti će mi sutra zbog tog kredita banka sjesti na imovinu", objasnio je splitski gradonačelnik

Željko Kerum (prvi s lijeva) - PixsellŽeljko Kerum (prvi s lijeva) - PixsellSplitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali, ali ističe kako ima kontakte s potencijalnim partnerima, piše Jutarnji list.

"S gospodinom Končarem na tu temu više ne razgovaram, ali budite sigurni, Marjan ću prodati ili ga dovršiti s nekim u partnerstvu i to će se znati uskoro. Taj projekt nikada nije ni bio upitan", rekao je Kerum.

Opet je ponovio kako nije u financijskim problemima iako mu 1. lipnja na naplatu dospijeva 34 milijuna kuna kredita Hypo banke za gradnju hotela.

"To su sve podvale, ja s današnjim danom nemam niti kune dospjelog neplaćenog duga ni prema bankama niti prema državi, a niti će mi sutra zbog tog kredita banka sjesti na imovinu. Mojim zaposlenicima plaća ne kasni ni dana, dakle ja nisam čovjek u financijskim problemima, a pogotovo ne pred bankrotom. U projekt Marjan uložio sam 70 milijuna eura vlastitog novca zarađenog u 20 godina i s uredno plaćenim porezom", objasnio je splitski gradonačelnik.

Novinar Jutarnjeg lista navodi kako je Kerum o partnerstvu za dovršetak gradnje hotela Marjan, razgovarao s vlasnikom Mirador Kempinski hotela, njemačkim milijunašem Hartmutom Lademacherom. Navodno je u pregovorima i s ruskim investitorima te jednim američkim investicijskim fondom.

Vezane vijesti

Najbolje je ne gledati ih, tako da vide da nisu dobrodošli

Najbolje je ne gledati ih, tako da vide da nisu dobrodošli

Splitski gradonačelnik Željko Kerum ne slaže se s odlukom ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića da se ne mijenja ruta kretanja Split Pridea,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika