01.06.2012. / 16:03

Autor: Totalsport

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Iz Wolfsburga nisu objavili iznos odštete koji je isplaćen Heerenveenu, a Dost se obvezao na petogodišnju vjernost klubu iz „Vučjeg grada"

Igrači Wolfsburga (Reuters)Igrači Wolfsburga (Reuters)Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32 pogotka u nacionalnom prvenstvu.

Iz Wolfsburga nisu objavili iznos odštete koji je isplaćen Heerenveenu, a Dost se obvezao na petogodišnju vjernost klubu iz „Vučjeg grada".

Prije dolaska u Heerenveen, Dost je nosio dres Emmena i Heraclesa, a Wolfsburg je usluge ovog bivšeg U21 reprezentativca Nizozemske osigurao u nadmetanju s Borussijom Mönchengladbach, West Hamom, Aston Villom i Evertonom.

Čini se da je dovođenje jake konkurencije Mariju Mandžukiću dio sve jasnijih signala da Felix Magath već ovog ljeta ima namjeru prodati hrvatskog napadača.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika