02.06.2012. / 18:00

Autor: Totalsport

Bolt: Samo su naslovi bitni, vrijeme me ne zanima

Stvarno me ne zanimaju vremena. U ovom trenutku jedino vodim brigu o naslovima. Onaj prvi po redu je najbitniji, na Olimpijskim igrama u Londonu - izjavio je Usain Bolt

Usain BoltUsain BoltOvog je tjedna na mitingu Dijamantne lige u Rimu Jamajčanin Usain Bolt pobijedio na utrci 100 metara i pritom ostvario najbolje vrijeme godine od 9.76.

No, Bolt je nakon toga izjavio da ga vremena ne zanimaju, te da se ne zamara hoće li trčati ispod 9.80, 9.70 ili 9.60.

- Stvarno me ne zanimaju vremena. U ovom trenutku jedino vodim brigu o naslovima. Onaj prvi po redu je najbitniji, na Olimpijskim igrama u Londonu - izjavio je Usain Bolt.

- Zadovoljan sam kako izgledam u ovom trenutku. Tehnika je vrlo dobra i rad na treninzima je odličan. Naravno, ima još dosta toga za popraviti. Start u Rimu je bio odličan, ali trenutak nakon njega i nije. Ramena su mi loše stajala nakon tog starta - rekao je Bolt i nastavio:

- Nastavljam se dalje pripremati za Olimpijske igre. Jedino što me zanima u ovom trenutku je zlato u Londonu. Vrijeme? Koga briga.

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika