02.06.2012. / 18:17

Autor: Martina Čizmić

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Za razliku od susreta seniorskih sastava, u kojima su igrači u punoj opremi, juniori će igrati bez zaštitne opreme i s ograničenim kontaktom

Juniori neće imati zaštitnu opremuJuniori neće imati zaštitnu opremuJuniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u Zagrebu, prvu međunarodnu utakmicu juniorskih sastava u tom sportu u Hrvatskoj.

Iako je američki nogomet sve popularniji među gledateljima, još uvijek se igrači priključuju klubovima tek u odrasloj dobi. No, zagrebački klub Thunder od ove godine ima i juniorski sastav koji će tako svoje snage odmjeriti sa slovenskim vršnjacima.

Za razliku od susreta seniorskih sastava, u kojima su igrači u punoj opremi, juniori će igrati bez zaštitne opreme i s ograničenim kontaktom.

Utakmica će poslužiti i hrvatskim i slovenskim juniorima da odmjere snage i vide kako izgleda igrati pravu utakmicu.

Iz Zagreb Thundera stoga pozivaju sve zainteresirane i ljubitelje američkog nogometa, ali i one koji bi željeli saznati nešto više o tom sportu, da dođu na ŠRC Svetice i uživo dožive natjecateljski duh obiju ekipa.

Vezane vijesti

HLAN: Thunderi upisali pobjedu nad gradskim rivalima

HLAN: Thunderi upisali pobjedu nad gradskim rivalima

Treće kolo Hrvatske lige američkog nogometa donijelo je okršaj dva stara poznanika - Zagreb Raidersa i Zagreb Thundera. Gradski rivali do sada su se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika