03.06.2012. / 15:26

Autor: Hina

Hrgovo viđenje

Milanović je izgubio kontrolu nad strankom

Predsjednik HSS-a Branko Hrg ocijenio je danas da je premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović "očito u jednom dijelu izgubio kontrolu nad strankom jer u Predsjedništvo stranke nije ušao čitav niz njegovih ministara i dužnosnika u Saboru".

Zoran MilanovćZoran MilanovćPredsjednik HSS-a Branko Hrg ocijenio je danas da je premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović "očito u jednom dijelu izgubio kontrolu nad strankom jer u Predsjedništvo stranke nije ušao čitav niz njegovih ministara i dužnosnika u Saboru".

"Nadam se da to neće utjecati na vođenje države u budućnosti s obzirom na to da i u samoj koaliciji dosta škripi, da je dosta nesloge. Nadam se da neće sada toga biti još i unutar redova SDP-a", odgovorio je Hrg na konferenciji za novinare zagrebačkog HSS-a na pitanje novinara o izborima u SDP-u.

Svoju ocjenu unutarstranačkih izbora u drugoj stranici Hrg je, kako je rekao, iznio samo zato što je riječ o stranci koja vodi državu, stranci vladajuće koalicije.

Predsjednik zagrebačke Gradske organizacije HSS-a Nenad Matić čestitao je izabranim članovima SDP-a iz grada Zagreba dodavši "kako se kalkuliralo, špekuliralo, svi su čekali 2. lipanj da se nešto odluči". "A očito se", rekao je, "ništa nije odlučilo". Istaknuo je kako je što se tiče zagrebačkog HSS-a, stanje nepromijenjeno, da su oni "jasna opozicija".

Matić smatra da će "sada SDP, također kao i Kukuriku koalicija sa svojim koalicijskim partnerima, imati problema u funkcioniranju, jer očito je", kazao je, "da su mlađe snage u gradu Zagrebu ojačale".

"Čini mi se da će utjecaj premijera i njegove ekipe biti sve slabiji, tako da će - što se tiče kandidiranja kandidata za gradonačelnika - biti disharmoničnih tonova, i možda će i biti određenih problema", ocijenio je Matić.

"HSS je tu jasan, imamo potpisanu koaliciju (s HSLS-om), imamo jasne stavove, jasne programe koje ćemo u rujnu prezentirati, a mislim da će u njihovim redovima još biti problema, da će oni još morati sebi objasniti kako im neki potpredsjednici Vlade i neki ministri nisu ušli u najviša tijela stranke. To će se oni morat sami između sebe 'obračunat', ali mislim da će im biti veći problem oko kandidata za gradonačelnika, da će se oko toga tek sada 'zagužvati'", rekao je predsjednik zagrebačkog HSS-a i zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Nenad Matić na konferenciji za novinare održanoj pod nazivom "Nove snage u HSS-u - protiv kaosa u gradu Zagrebu".

Vezane vijesti

'Neću vratiti mandat'

'Neću vratiti mandat'

Saborski zastupnik Damir Bajs, kojega je Predsjedništvo HSS-a suspendiralo i do danas mu dalo rok da stranci vrati saborski mandat, poručio je da… Više

Komentari

registracija
23/12/11

jebokomunjare, 03.06.12. 15:39

SDP je potpuno nespreman preuzeo Vladu ali i imaju jako malo intelektualaca a i znajnja , kad pricaju o IZVOZU onda misle samo kako ce izvoziti HRVATE I HRVATICE,hehehehheh


registracija
10/2/12

Hazu, 03.06.12. 16:45

Demagog Milanović


registracija
3/6/12

sportas13, 03.06.12. 17:06

Član predsjedništa SDP-a među njih 16 je Željko Sabo gradonačelnik grada Vukovara koji ima psihološki nalaz da mu edukacija ne pomaže i da nije sposoban za bilo koji posao i taj nalaz je potvrđen od psihologa koji ga vještaćio !

22.studenog 1991 godine kada u gradu nije nije ni H od Hrvata ostalo , sadašnji gradonačelnik grada Vukovara u kombinatu Borovao tog dana zaustavlja kapetana JNA za informiranje da mu prića , nudi auto na poklom novinaru lista Borbe.......Pred njima optužuje zapovjednika obrane Borovo željezuničke stanica Mirka Nikolaševića !

Citati iz knjige „ S OBE STRANE PAKLA „ napisao srpski novinar Borbe 1995 godine

22.novembar 1991 godine

Danas dok sa grupom obilazim Kombinat Borovo na strahotama koje je u njemu proživio
Željako Sabo ( sadašnji gradonačelnik Vukovara ) . kaže da ej sve vreme rata u njemu održavao struju i da je u Kombinatu radio i pre rata . kaže ja sam sve vreme rata bio ovde u podrumu i gledao strahote . Posle njegove priće , ostali krenuše ka izlazu , on meni reće :
-Vi sačekajte . imam nešto da Vam kažem i da Vas pitam. Samnom zastade i kapetan Stanko Živković , zadužen za novinare u press centru JNA u Somboru i Milan iz Radio-Odžaka , Sabo počinje razgovor………………

---------------------------------------------------------------------------

samo ni jedan novinar niti list nema muda da ove argumente objavi !


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 03.06.12. 17:48

george orwell 1984:

http://danas.net.hr/hrvatska/platila-50-kn-kazne-zato-sto-nije-uzela-racun

tko je ubio demokraciju u HR?


registracija
6/4/12

elem, 03.06.12. 18:51

Branko Hrg, običan seljačić koji hoće zagristi veći zalogaj no što može zinuti.
Bolje mu je da Milanovića ostavi na miru i da se brine o sebi i svojoj stranci za koju se još jedino zna u Križevcima gdje dotični stoluje. a malo pogledajte koga je sve i gdje od rodbine zaposlio, Ma Hrg pokri se ušima i šuti.


registracija
24/11/10

aabar, 03.06.12. 20:07

EH BOK TE I NACIONALA NA ŠTO JE SPAO,NA LUZERA HRGA I SAD BI HTIO BITI VJERODOSTOJAN,KOMA JEDNA,KOJA NESPOSOBNOST ČAK IZGUBLJENA I ZA BOLJE IZMIŠLJANJE


registracija
29/11/09

Ivis, 03.06.12. 21:04

U HSS-u su donijeli odluku o tiskanju jednog kubnog metra pristupnica, jer se ocekuje masovni prelaz iz SDP-a u HSS!


registracija
14/11/07

laufer, 03.06.12. 23:06

Jel' to onaj iz one strančice što ima čak jednog zastupnika u Saboru?


registracija
7/3/11

medjimurec, 04.06.12. 08:08

Pa nece valjda nesposobne ministre u stranku , mogla bi i ona propast-drzava je na najboljem putu ! Inace je milanovic izgubio kontrolu i u vladi naravno ako ju je uopce ikada imao !


registracija
6/4/12

elem, 04.06.12. 08:42

Hahahaha, ne mogu si zamisliti Hrga kao nekog *budućeg ministra ili ne daj bože predsjednika vlade*.
Prvo treba ići na govorne vježbe.


registracija
22/3/11

vferari, 04.06.12. 09:29

Očito vam je teško palo što su izbori u sdp-u protekji u maksimalnoj toleranciji na evropskom nivou uz mnogo kandidata bez podmetanja.A što se tiče nekog Hrga otkud taj može govoriti o stanju u koaliciji i sdp-u čija je stranka do zadnjeg dana podupirala propalu nesposobnu korumpiranu lopovsku vlast hdz-a.SDP vam je trn u oku jer je poštena stranka bez afera i stranka koja sa koalicijom utire mukotrpan put ka oporavku države izlaska iz gliba u koji nas je dovela vlada u koaliciji upravo sa hss čiji se presjednik Hrg mješa tamo gdje mu nije mjesto,valjda mu nije dosta pa očekuje da na sljedećim izborima potpuno nestanu s političke scene jer će ih njihovi bivši partneri progutati. To vam je Karamarko i najavio i ne samo vama nego i kojekakvim pravašima,hrastovima,bukvama i ostalim ekstremističkim strankama,e pa sretan vam put u glib hrvatske politike.


registracija
6/4/12

elem, 04.06.12. 09:48

Hrgu baš svejedno. Uhljebio je bližnju i daljnju rodbinu kao i prijatelje od prijatelja u Gradsku upravu i poduzeća zvana *radio ili ne radio svira ti radio*.
Tu nije bila presudna struka već podobnost. a što mislite zašto se tako dugo zadržao na mjestu gradonačelnika.
Sada su apetiti porasli pa bi on i u vladu. Možda za portira.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 04.06.12. 17:25

Nema on kontrolu ni nad čime.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika