03.06.2012. / 19:50

Autor: Hina

Video: Zrakoplov sa 153 putnika udario u zgradu

Nigerijski putnički zrakoplov sa 153 putnika srušio se u nedjelju na jednu četvrt najvećeg nigerijskog grada Lagosa, rekao je direktor agencije za civilno zrakoplovstvo Harold Demuren.

ScreenshotScreenshotNigerijski putnički zrakoplov sa 153 putnika srušio se u nedjelju na jednu četvrt najvećeg nigerijskog grada Lagosa, rekao je direktor agencije za civilno zrakoplovstvo Harold Demuren.

"Pao je zrakoplov kompanije Dana Air koji je letio iz glavnog grada Abuje u Lagos sa 153 putnika", rekao je Demuren i dodao da ne vjeruje da ima preživjelih.

Prema glasnogovorniku policije Lagosa zrakoplov je pao na četvrt Iju, na sjeveru grada koji ima blizu osam milijuna stanovnika.

Glasnogovornik zrakoplovne kompanije Dana Air je potvrdio da je jedan od njihovih zrakoplova pao na periferiji Lagosa nakon što su izgubili kontakt s avionom.

Očevici su rekli da se zrakoplov srušio na jednu zgradu, a zasad nije poznato ima li žrtava na tlu. Spasilačke službe uputile su se na mjesto nesreće.

Kompanija Dana Air je počela raditi 2008. i danas je jedna do glavnih nigerijskih zrakoplovnih kompanija. Njezini zrakoplovi redovno povezuju gradove Abuju, Calabar, Lagos, Port Harcourt i Uyo.

Vezane vijesti

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Spasilačke službe nisu pronašle ni jednu preživjelu osobu iz nigerijskog putničkog zrakoplova sa 153 putnika koji se u nedjelju srušio na stambenu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika