04.06.2012. / 12:45

Autor: Totalsport

TBL: Efes u gostima smanjio na 2-1

Hrvatski centar Stanko Barać nije bio u kadru gostiju za ovu utakmicu

Foto. IlustracijaFoto. IlustracijaU finalu doigravanja turskog košarkaškog prvenstva nastavljen je niz pobjeda gostujućih momčadi. Nakon što je prve dvije dobio Beşiktaş, sada im je istom mjerom sa 69-67 uzvratio Anadolu Efes i smanjio na 2-1.

U finalnoj seriji na četiri pobjede još se čeka na prvu domaću. Veliku priliku da dođu na jednu pobjedu od naslova državnog prvaka košarkaši Beşiktaşa prokockali su na domaćem parketu porazom u tijesnoj završnici.

No, prvo poluvrijeme nije slutilo ovakav kraj susreta. Naime, već u prvoj četvrtini Beşiktaş je pobjegao na plus 13 (22-9), a lijepu prednost sačuvali su do odmora (45-33). Međutim, u trećoj četvrtini gosti dominiraju i taj dio susreta rješavaju u svoju korist s 23-13, a na kraju su pokazali više koncetracije u finišu dvoboja, te osigurali barem još jednu utakmicu u svojoj dvorani.

Najzaslužniji za pobjedu Anadolu Efesa bio je Kerem Gönlüm s 20 koševa i 7 skokova, dok je Aleksandar Vujačić dodao 14. Hrvatski centar Stanko Barać nije bio u kadru gostiju za ovu utakmicu.

Za domaćine je Zoran Erceg ubacio 17 uz 10 uhvaćenih lopti.

Iduća utakmica igra se na istom terenu, a na rasporedu je već u utorak.

TBL finale (treća utakmica):

Beşiktaş - Anadolu Efes 67-69

(Beşiktaş u seriji vodi 2-1)

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika