04.06.2012. / 14:38

Autor: Hina

Komadina: Konvencija pokazala visok demokratski standard SDP-a

Potpredsjednik SDP-a Hrvatske Zlatko Komadina na današnjoj je konferenciji za novinstvo u Rijeci ocijenio da je organizacijom i provedbom subotnje konvencije ta politička stranka pokazala visok demokratski standard te da i je po tome vidljiva razlika između SDP-a i HDZ-a.

Zlatko Komadina (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL)Zlatko Komadina (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL)Potpredsjednik SDP-a Hrvatske Zlatko Komadina na današnjoj je konferenciji za novinstvo u Rijeci ocijenio da je organizacijom i provedbom subotnje konvencije ta politička stranka pokazala visok demokratski standard te da i je po tome vidljiva razlika između SDP-a i HDZ-a.

Komadina je čestitao predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću na ponašanju tijekom izbora, odnosno na tome što nikome od kandidata za stranačka tijela nije javno davao podršku.

Izrazio je žaljenje da u predsjedništvo SDP-a nije ušao Vojko Obersnel jer kako je rekao, Rijeka zaslužuje tri čovjeka u predsjedništvu zbog rada i zasluga riječkoga SDP-a za stranku.

Odgovarajući na novinarska pitanja, Komadina je kazao da ga je njegov rezultat ugodno iznenadio s obzirom na bolest i percepcije njegove ostavke na mjesto ministra.

To je potvrda da sam bio na dobrom putu u SDP-u i daje mi vjeru u daljnji rad, kazao je jedan od četiri člana predsjedništva SDP-a Zlatko Komadina .

Komentirajući tvrdnje o lobiranju i uputama za glasovanje na konvenciji, Komadina je rekao da se lobiranjem ne može prikupiti 1500 glasova.

"Ili vas poznaju ili ne. Ne može se nekoga prisiliti da glasuje za vas", rekao je.

Komadina je istaknuo i da nije vidio ni trgovanje glasovima niti papiriće s uputama za koga glasovati. Drži da će dobro surađivati s predsjednikom Milanovićem. Na pitanje čiji neulazak u predsjedništvo ga je još iznenadio Komadina je kazao da bi volio da je ušao Ranko Ostojić.

Naveo je da je mogući razlog lošeg rezultata Vojka Obersnela što radi vrijedno u Rijeci a nije obilazio Hrvatsku, kako je rekao, kao neki drugi.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika