05.06.2012. / 12:20

Autor: Totalsport

Zeman novi trener Rome

"Gospodin Zeman imat će podršku u stručnom stožeru koji će činiti njegov prvi asistent Vincenzo Cangelosi, tehnički asistent Giacomo Modica i kondicijski trener Roberto Ferola", priopćenje je iz rimskog kluba

Zdenek Zeman (Reuters)Zdenek Zeman (Reuters)Češki nogometni stručnjak Zdenek Zeman novi je trener Rome, objavili su u ponedjeljak iz rimskog prvoligaša. Potpisao je 65-godišnjak dvogodišnji ugovor.

"Roma može službeno objaviti ugovornu suradnju s trenerom Zdenekom Zemanom. Ista počinje prvog srpnja i trajat će dvije godine. Gospodin Zeman imat će podršku u stručnom stožeru koji će činiti njegov prvi asistent Vincenzo Cangelosi, tehnički asistent Giacomo Modica i kondicijski trener Roberto Ferola", priopćenje je iz rimskog kluba.

Iskusni se Čeh, često kontroverzan u svojim izjavama koliko i po trenerskim metodama, vraća u klub koji je vodio od 1997. do 1999. godine.

Prošle je sezone Pescaru iz Serije B uveo u elitni razred natjecanja u Italiji.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika