05.06.2012. / 12:06

Autor: Nacional.hr

Hrvatska tvrtka Neos educira ruske informatičare

OFSAA je skup modula koji financijskim institucijama omogućava mjerenje i upravljanje unaprijed zadanim ciljevima, uzimajući u obzir različite pokazatelje ponderirane s faktorom rizika pa daje detaljan uvid u sve segmente poslovanja i ponašanje klijenata

S edukacije u MoskviS edukacije u MoskviStručnjaci hrvatske tvrtke za projektiranje i izvedbu informacijskih sustava Neos u Moskvi su pripremili i održali edukaciju na temu Oracle Financial Services Analytical Applications (OFSAA) na kojoj su sudjelovali predstavnici 14 informatičkih tvrtki iz Rusije i Ukrajine, partneri američkog Oraclea.

Razmjerno novi skup alata OFSAA Neos je već implementirao u jednoj od vodećih banaka u Hrvatskoj, a nakon uspješne edukacije u Moskvi, tvrtki su stigli zahtjevi za održavanje ovakvih edukacija u više europskih zemalja.

Pored osnovnih funkcionalnosti, kroz predavanja i vježbe polaznici su stekli uvid u različite mogućnosti samog alata, ali i preporuke i prezentacije best-practice rješenja i koncepata vezanih za implementaciju OFSAA modula koji se temelje na konkretnim iskustvima iz prakse.

OFSAA je skup modula koji financijskim institucijama omogućava mjerenje i upravljanje unaprijed zadanim ciljevima, uzimajući u obzir različite pokazatelje ponderirane s faktorom rizika pa daje detaljan uvid u sve segmente poslovanja i ponašanje klijenata.

Edukacija je obuhvatila koncepte i funkcionalnosti OFSAA modula vezanih za infrastrukturu te specifične module za izračun interne cijene novca (Fund Transfer Pricing) i alokaciju prihoda/troškova (Profitability Management) s ciljem izračuna i analize profitabilnosti pojedinih organizacijskih dijelova, segmenata klijenata, kanala, pojedinačnih klijenata i ostalih dimenzija od interesa.

Vezane vijesti

Računi.hr izbrana za jednu od 15 najperspektivnijih europskih startup tvrtki

Računi.hr izbrana za jednu od 15 najperspektivnijih europskih startup tvrtki

Tvrtka Računi.hr sa svojom tehnologijom PhotoPay izabrana je za jednu od 15 najperspektivnijih europskih tvrtki koje će se predstaviti u Belfastu, na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika