05.06.2012. / 15:20

Autor: Totalsport

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

- Sretan sam što sam s reprezentacijom na svom prvom velikom turniru. Vjerujem da smo spremni napraviti dobar rezultat

Nikica Jelavić (Reuters)Nikica Jelavić (Reuters)U razgovoru za Evertontv napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikica Jelavić izrazio je optimizam i vjeru da zajedno sa suigračima na Euru može ispuniti očekivanja hrvatskih navijača.

Jelavić je za klupsku televiziju najavio vlastita očekivanja uoči svog prvog nastupa na završnici jednog velikog natjecanja.

- Naša je skupina vrlo teška, ali slično je i drugima jer na Euru nema slabih protivnika. Imali smo dovoljno vremena za pripreme tijekom kojih smo naporno radili. Imamo dobru momčad, dobre igrače i jednako takvog izbornika pa se nadam da ćemo na Europskom prvenstvu dosegnuti drugi krug jer to od nas očekuju hrvatski navijači - izjavio je napadač Evertona koji se nada igrama u početnom sastavu.

- Sretan sam što sam s reprezentacijom na svom prvom velikom turniru. Vjerujem da smo spremni napraviti dobar rezultat. Imamo kvalitetu i jako dobrog izbornika koji je i izvan terena odlična osoba - dodao je Jelavić i najavio prvu utakmicu u skupini.

- Veselim se utakmici s Irskom, a jako mi je drago za Darrona Gibsona što će također biti na Euru. Nadam se da će protiv nas biti na klupi jer se radi o vrhunskom igraču. Bit će to zahtjevna utakmica premda se mi nadamo pobjedi. Ako sam dobro upamtio, igrali smo međusobno šest puta i samo jednom je Hrvatska pobijedila Irsku - zaključio je Jelavić.

Vezane vijesti

"Nisam sretan zbog Hrvatske!"

"Nisam sretan zbog Hrvatske!"

Od početka Europskog prvenstva u nogometu čitamo o rasističkim izgredima fanova. Predsjednik UEFA-e Michel Platini u tom je kontekstu vrlo oštro… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika