06.06.2012. / 14:10

Autor: Nacional.hr

Rozić: Najbolja smo momčad u Hrvatskoj

"Mislim da smo stvarno radili zajedno, bili smo pravi team ove godine", izjavio je centar Vukova

Marin Rozić (Wikipedia)Marin Rozić (Wikipedia)Momčad Košarkaškog kluba Cibona je s 3-1 u finalnoj seriji u doigravanju za prvaka pobijedila KK Cedevitu i postala državni prvak, piše hrsport.net.

Cibona je u cijeloj domaćoj ligi ove sezone izgubila samo samo jednu utakmicu i to onu proteklog vikenda u doigravanju za prvaka protiv Cedevite. Nakon dolaska trenera Jasmina Repeše, sve je počelo funkcionirati na bolje i Cibona se zasluženo okitila naslovom prvaka.

Marin Rozić zadovoljan je igrom i pristupom svog kluba.

"Najbolja smo momčad u Hrvatskoj, pokazalo se da je treća utakmica bila samo loš dan. Mislim kako smo stvarno igrali jako lijepo, jako dobro večeras i zasluženo smo prvaci Hrvatske", prokomentirao je.

Osvrnuo se na proteklu sezonu.

"Sigurno znači puno, ovo je bila specifična sezona za Cibonu, bilo je puno turbulencija, ali na kraju smo se ipak konsolidirali i prvaci smo Hrvatske. Napokon se dogodilo, čekao sam puno godina, moram priznati da je ovo stvarno poseban trenutak za mene", rekao je Rozić.

Goran Suton odigrao je prvo finale u profesionalnoj košarci i odmah osvojio prvi veliki trofej u karijeri.

"Znali smo kako smo najbolja momčad otkako je Repeša došao i otkako smo stvorili kemiju, s malim Zackom Wrightom nas je bilo teško pobijediti. Zadnju utakmicu odigrali smo stvarno loše, ali u ovoj smo se vratili i igrali kako smo trebali. Uvijek se teško vratiti nakon poraza, ali tu se pokazuje prava momčad. Mislim da smo stvarno radili zajedno, bili smo pravi team ove godine", izjavio je centar Vukova.

Najavio je svoj ostanak u Ciboninom dresu.

"Naravno, razmišljam o ostanku. O tome ćemo pričati sljedećih dana, nadam se, sve po svome", rekao je Suton koji je u dresu Michigan State Spartansa, 2009. godine izgubio utakmicu za naslov u NCAA-u protiv North Caroline.

Vezane vijesti

Cedevita bolja od Cibone nakon produžetaka

Cedevita bolja od Cibone nakon produžetaka

U sjajnoj košarkaškoj predstavi u Draženovom domu u Zagrebu, Cedevita je nakon dva produžetka nadvisila Cibonu sa 106-102 u 23. kolu regionalne ABA… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika