06.06.2012. / 15:38

Autor: Nacional.hr

Slayer, Mastodon i Gojira spremaju se protresti Zagreb

Nastup francuske Gojire planiran je za 18:30, Mastodon počinju u 20:05, dok će Slayer na stage izaći u 22 sata

Grupa SlayerGrupa SlayerZagreb, 6. lipnja 2012. - Veliki trojac metala, grupe koje objedinjuju povijest, sadašnjost i budućnost, Slayer, Mastodon i Gojira spremaju se u petak, 8. lipnja do temelja protresti Zagreb. Mjesto kojem će hodočastiti tisuće fanova je dvorište "Jedinstva", smješteno uz klub "Močvara", a čija vrata će se otvoriti u 17:30.

Nastup francuske Gojire planiran je za 18:30, Mastodon počinju u 20:05, dok će Slayer na stage izaći u 22 sata. Nakon nastup headlinera koncerta program će se nastaviti u klubu Močvara svirkom bendova Father, Igut i Consecration.

Slayer u Zagreb dolaze u "rođendanskom" tjednu. Naime, 3. lipnja gitarist Kerry King proslavio je 48. rođendan, a upravo danas frontman Tom Araya navršava 51. Tome u čast web magazine Loudwire pokrenuo je anketu u kojoj fanovi mogu izabrati najpoznatiji singl Slayera svih vremena. Na popisu su 23 singla iz gotovo tri desetljeća duge karijere jednog od najvećih metal bendova u povijesti, a glasati se može na ovom linku.

U sklopu promocije njihovog novog, nahvaljenog albuma "L'Enfant Sauvage" grupa Gojira ponudila je svim fanovim besplatan download single "Liquid Fire" koji se može skinuti sa njihove Facebook stranice. U Zagreb će ovi popularni Francuzi doletjeti iz Danske, a nakon svirke u dvorištu "Jedinstva" sljede im nastupi na znamenitim festivalima poput Novarocka, Metaltowna i Graspopa, kao i dugačka američka turneja.

Uz početak europske turneje grupa Mastodon lansirala je novi singl "All The Heavy Lifting" koji je ilustriran live videom sa nastupa iz Brixton Academy. "All The Heavy Lifting" je skinut sa albuma "The Hunter" koji je bio proglašen najboljim izdanjem godine u uglednim magazinima poput "Metal Hammer"-a, "Classic Rock"-a i "Rock Sound"-a.

Ulaznice za concert Slayera, Mastodona I Gojire u prodaji su po cijeni od 190 kn. Ukoliko ih bude na dan koncerta cijena će im iznositi 220 kn.

Naravno, koncert u Dvorištu Jedinstva/Močvare bit će limitiranog kapaciteta.

Ulaznice se mogu kupiti na službenim prodajnim mjestima:

Rockmark, Berislavićeva 13

Aquarius CD Shop, Varšavska 13

Aquarius CD Shop, Maksimirska 16

Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

Dirty old shop, Tratinska 22

Tvornica Kulture, Šubićeva 2

Na svim prodajnim mjestima Eventima i www.eventim.hr.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika