07.06.2012. / 13:32

Autor: Hina

Elvis Presley virtualno će "uskrsnuti"

Američki pjevač, koji je umro 1977. u 42. godini života, virtualno će nastupiti zahvaljujući toj produkcijskoj tvrtki koja je 90.000 obožavatelja oduševila vrlo uvjerljivim digitalnim oživljavanjem Tupaca na glazbenom festivalo Coachella Valley u travnju

Elvis Presley, preminuli kralj rock'n'rolla, virtualno će uskrsnuti poput holograma pokojnog repera Tupaca Shakura, objavila je u četvrtak produkcijska kuća Digital Domain Media Group.

Američki pjevač, koji je umro 1977. u 42. godini života, virtualno će nastupiti zahvaljujući toj produkcijskoj tvrtki koja je 90.000 obožavatelja oduševila vrlo uvjerljivim digitalnim oživljavanjem Tupaca na glazbenom festivalo Coachella Valley u travnju.

Digital Domain najavila je da će Elvisa "oživjeti" u emisijama uživo, na televiziji i na internetu, u suradnji s Elvis Presley Enterprises, tvrtkom koja posjeduje izvođačka prava.

"Ovo je novi i uzbudljiv način oživljavanja Elvisove magije i glazbe. Njegovi stari obožavatelji bit će iznova oduševljeni, a novi će na virtualan način doživjeti Elvisa kao izvođača", rekao je izvršni direktor Elvis Presley Enterprisea Jack Soden.

Digital Doman specijalizirana je tvrtka za izradu kompjutorski generiranih ljudskih likova i surađivala je na filmovima poput "X-Men", "TRON:Legacy" i "Neobična priča o Benjaminu Buttonu".

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika