08.06.2012. / 12:06

Autor: Hina

Sirijske snage pokušale osvojiti ustaničku četvrt u Homsu

Četvrt koja se nalazi na sjeveru grada gdje još ima ustanika, bombardirana je neprekidno od jutra s "prosječno pet granata u minuti"

IlustracijaIlustracijaSirijske postrojbe pokušale su u petak zauzeti ustaničku četvrt Haldije, u gradu Homsu, nakon što su ga žestoko bombardirale, izvješćuje Sirijski opservatorij za ljudska prava.

Četvrt koja se nalazi na sjeveru grada gdje još ima ustanika, bombardirana je neprekidno od jutra s "prosječno pet granata u minuti".

Najmanje dva pripadnika snaga sigurnosti ubijena su u eksploziji automobila-bombe ispred policijske postaje u gradu Idlebu, prema prvim informacijama nevladine organizacije.

Najmanje 58 osoba, među kojima 27 civila, 28 pripadnika vladinih postrojbi te tri ustanika, ubijena su u četvrtak u nasilju u Siriji.

Proturežimski aktivisti pozvali su na nove prosvjede u petak pod sloganom "revolucionari i trgovci, ruku pod ruku do pobjede", u pokušaju, kako se čini, da uvjere poslovne ljude i građane u Damasku i Alepu da se pridruže prosvjednom pokretu pokrenutom u ožujku 2011.

Vezane vijesti

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

Najmanje šest osoba ubijeno je, a 38 je ranjeno u nedjelju kada su dvije minobacačke granate pale na bagdadski trg pun šijitskih hodočasnika, rekli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika