11.06.2012. / 08:29

Autor: Nacional.hr

Nasljednik

Zmajlović umjesto Holy?

Ukoliko Zmajlović bude predložen za ministra i potvrđen u Saboru, on će postati najmlađi ministar u aktualnoj Vladi. Naime, Zmajloviću je tek 34 godine, a već slovi kao jedan od uspješnijih hrvatskih gradonačelnika

Mihael Zmajlović (Foto: Daniel Kasap/PIXSELL)Mihael Zmajlović (Foto: Daniel Kasap/PIXSELL)Iako premijer Zoran Milanović još nije službeno izašao u javnost s imenom novog ministra okoliša, u kuloarima se najčešće može čuti ime gradonačelnika Jastrebarskog, Mihaela Zmajlovića.

Kako piše Večernji list, Zmajlović je najizgledniji kandidat zbog svega što je u proteklih nekoliko godina napravio u Jastrebarskom, a dodatan mu je plus činjenica da se upravo taj grad našao na popisu najperspektivnijih gradova u Južnoj Europi.

Ukoliko Zmajlović bude predložen za ministra i potvrđen u Saboru, on će postati najmlađi ministar u aktualnoj Vladi. Naime, Zmajloviću je tek 34 godine, a već slovi kao jedan od uspješnijih hrvatskih gradonačelnika.

Rođen je u Zagrebu, diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a potom se zaposlio u Komunalnom poduzeću Jastrebarsko. Na čelu grada je od 2009. godine.

Komentari

registracija
24/3/10

bagsy, 11.06.12. 10:39

Pošto vrećice kod njega?


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 11.06.12. 20:01

Zoki je rakao i uslo u povijest:
ovo nije strucno vec politicko mjesto..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika