11.06.2012. / 09:43

Autor: Hina

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer no ona je koncert održala do kraja, piše u ponedjeljak tisak.

Lady GagaLady GagaAmerička pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer no ona je koncert održala do kraja, piše u ponedjeljak tisak.

Lady Gaga pjevala je svoj hit "Judas" u areni Vector u Aucklandu kad je zadobila udarac metalnom šipkom, objavila je TV postaja 3News. Prizori s koncerta pokazuju pjevačicu kako nakratko posrće nakon udarca u glavu te se potom sabire i nastavlja show.

"Ispričavam se ako večeras malo frfljam. Ne znam jeste li primijetili ali maloprije sam se udarila u glavu i mislim da možda imam mali potres mozga", kazala je ona svojim obožavateljima neposredno nakon incidenta, javlja tv postaja TVNZ. "No, ne brinite, nastavit ću koncert".

Vezane vijesti

Elvis Presley virtualno će "uskrsnuti"

Elvis Presley virtualno će "uskrsnuti"

Elvis Presley, preminuli kralj rock'n'rolla, virtualno će uskrsnuti poput holograma pokojnog repera Tupaca Shakura, objavila je u četvrtak… Više

Komentari

registracija
14/4/07

sabo, 19.07.12. 01:29

....., ona je i dosla na ovaj svet sa povredjenom glavom !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika