11.06.2012. / 12:26

Autor: Hina

Natpis u čast Hitlera na ulazu u Yad Vashem

Natpis na hebrejskom u čast Adolfa Hitlera otkriven je u ponedjeljak prijepodne na zidu na samom ulazu u memorijalni centar Yad Vashem, posvećen sjećanju na šest milijuna Židova ubijenih u nacističkim progonima za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Ulaz u memorijalni centar Yad VashemUlaz u memorijalni centar Yad VashemNatpis na hebrejskom u čast Adolfa Hitlera otkriven je u ponedjeljak prijepodne na zidu na samom ulazu u memorijalni centar Yad Vashem, posvećen sjećanju na šest milijuna Židova ubijenih u nacističkim progonima za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Natpis "Hitleru hvala za Šoa" (holokaust) otkriven je na ulazu u Yad Vashem, kazao je Micky Ronsenfeld, glasnogovornik policije u Jeruzalemu. Prema njegovim riječima, policija je otvorila istragu koja se vodi u svim pravcima jer iza natpisa mogu stajati djeca, vandali ili osobe s nekim drugim motivima.

Istovremeno, kazao je glasnogovornik, u palestinskoj četvrti Shuafat, u istočnom Jeruzalemu, izbušene su gume na sedam automobila. Moguće je, dodao je, da iza toga stoje izraelski ekstremisti koji se iskaljuju na na Palestincima, njihovim svetim mjestima pa čak i izraelskim vojnicima zbog mjera koje smatraju štetnim za židovske naseljenike.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

registracija
9/11/09

superhik, 12.06.12. 00:33

Unatoc svih "zgrazanja" koja su uslijedila, iz ovog dogadja ja su proizasle dvije cinjenice:
1. To su napisali ortodoksni zidovi koji se protive drzavi Izrael koju su napravili Europski ateisti uglavnom iz Njemacke i Poljske koji su tu doselili kao kolonizatori.
2. Natpis je napisan sarkasticno kao u ime cionista, a razotkriva kako je ubijanjem masa prosjecnih zidova stvoren kamen temeljac za kolonizaciju Palestine i ono sto se moze nazvati industrijom holokausta gdje su neki itekako dobro unovcili zrtve sunarodnjaka.

Porast antisemitizma u svijetu se moze sada puno bolje razumiti s obzirom da je cak I samim zidovima starosjediocima pun kufer doseljenika uglavnom iz Europe ali i iz SAD, koji vec 68 godina non-stop ratuju i samo rade raznorazne subverzivne radnje sirom svijeta.

Ajde sada optuzite ortodoksne zidovi za antisemitizam.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika