11.06.2012. / 13:50

Autor: Totalsport

Seligman četvrti, Tkalčec šesta

Čakovčanka Tijana Tkalčec je na preskoku zaradila prosječnu ocjenu 13.575 što joj je u nedjelju bilo dovoljno za šesto mjesto

Robert Seligman Robert Seligman Dvoje je hrvatskih finalista na natjecanju Svjetskog gimnastičkog kupa u Gentu ostalo bez plasmana na pobjedničko postolje. Robert Seligman je bio četvrti na konju s hvataljkama, a Tijana Tkalčec šesta u preskoku.

Seligman je svoju vježbu na konju odradio za ocjenu 15.075, nešto slabiju od one koju je zaradio u kvalifikacijama. Za jedno je mjesto, međutim, popravio plasman u odnosu na kvalifikacije, ali je ipak ostao bez postolja. Prvo je mjesto s ocjenom 15.825 osvojio bivši svjetski prvak, Kinez Hongtao Zhang iza kojeg su se smjestili Britanac Daniel Keatings (15.375) i Australac Prashanth Sellathurai (15.325).

Čakovčanka Tijana Tkalčec je na preskoku zaradila prosječnu ocjenu 13.575 što joj je u nedjelju bilo dovoljno za šesto mjesto. Pobjedu je odnijela Meksikanka Alexa Moreno Medina (14.512) ispred Švicarke Giulije Steingruber (13.825) i Bjeloruskinje Aline Sotnikave (13.750).

Vezane vijesti

Možnik i Seligman u finalu

Možnik i Seligman u finalu

Robert Seligman i Marijo Možnik izborili su finale na konju s hvataljkama, odnosno na preči na Europskom prvenstvu u gimnastici koje se održava u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika