11.06.2012. / 18:30

Autor: Hina

I HŽ podnio kaznenu prijavu zbog spornog maila

HŽ je priopćio da je prijavio nepoznatu osobu zbog povrede tajnosti, cjelovitosti i dostupnosti računalnih programa i sustava te od nadležnih tijela zatražio istragu. Uz kaznenu prijavu odvjetništvu je predana i dostupna dokumentacija koja bi im mogla koristiti u istrazi, navodi HŽ

Mirela HolyMirela HolyUprava HŽ Holdinga podnijela je danas kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe kako bi se što prije utvrdilo tko je i kako dostavio novinaru HTV-a osobnu elektroničku korespondenciju između bivše ministrice Mirele Holy i predsjednika Uprave HŽ Holdinga Renea Valčića.

HŽ je priopćio da je prijavio nepoznatu osobu zbog povrede tajnosti, cjelovitosti i dostupnosti računalnih programa i sustava te od nadležnih tijela zatražio istragu. Uz kaznenu prijavu odvjetništvu je predana i dostupna dokumentacija koja bi im mogla koristiti u istrazi, navodi HŽ.

Uprava HŽ Holdinga očekuje od nadležnih organa učinkovitu istragu, identificiranje i kažnjavanje odgovorne osobe, kako bi što prije prestale kalkulacije o tome tko je e-mail korespodenciju dostavio novinaru, stoji u priopćenju.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
2/6/11

stereo, 12.06.12. 07:22

Kako se samo taj nepoznati nepoznanac drznuo objaviti nešto što spada u nezakonite radnje u ovoj Državi. Eto vidite NARODE to, to je nprijatelj zbog takovih je nama tak, a ne zbog nepotizma.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika