11.06.2012. / 18:32

Autor: Hina

Mubaraku dva puta stalo srce

"Mubaraku je srce stalo dva puta. Liječnici su morali primijeniti defibrilator. Malo je svjestan, malo nije i odbija hranu", rekao je neimenovani izvor

ArhivaArhivaBivšem egipatskom predsjedniku Hosniju Mubaraku (84)u ponedjeljak je srce dva puta stalo, doznaje se iz liječničkih izvora u zatvoru u kojem Mubarak boravi od 2. lipnja kada je osuđen na doživotni zatvor.

"Mubaraku je srce stalo dva puta. Liječnici su morali primijeniti defibrilator. Malo je svjestan, malo nije i odbija hranu", rekao je neimenovani izvor.

Nešto ranije, izvor iz ministarstva unutarnjih poslova rekao je da je njegovo zdravstveno stanje "kritično ali stabilno."

Egipatske vlasti također su objavile da razmatraju mogućnost prebacivanja Mubaraka iz zatvora u Tori, južno od Kaira, u bolnicu u glavnom gradu.

Njegovo zdravlje naglo se pogoršalo od dolaska u zatvor. Izvori su kazali da pati od teške depresije, poteškoća s disanjem i visokog tlaka.

Mubarak je osuđen na doživotni zatvor zbog nasilnog gušenja pobune protiv njegova režima početkom 2011., pri čemu je poginulo 850 ljudi.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika