12.06.2012. / 19:46

Autor: Hina

HDZ se prestaje baviti samim sobom?

U Središnjici HDZ-a u tijeku je sjednica Predsjedništva te stranke, na kojoj bi se trebalo raspravljati o radu odvjetničkog tima, koji zastupa HDZ u slučaju Fini Media, o pokretanju izbornih procesa u zajednici žena i mladeži stranke, kao i o funkcijama HDZ-ovih zastupnika u Hrvatskom saboru.

Božidar KalmetaBožidar KalmetaU Središnjici HDZ-a u tijeku je sjednica Predsjedništva te stranke, na kojoj bi se trebalo raspravljati o radu odvjetničkog tima, koji zastupa HDZ u slučaju Fini Media, o pokretanju izbornih procesa u zajednici žena i mladeži stranke, kao i o funkcijama HDZ-ovih zastupnika u Hrvatskom saboru.

Uoči sjednice Božidar Kalmeta izjavio je novinarima kako će HDZ postati konstruktivnija oporba te će se prestati baviti samim sobom. "Radit ćemo što je posao oporbene stranke, a to je kritizirati vladajuće i nuditi nova i bolja rješenja", rekao je Kalmeta novinarima.

Na pitanje kako komentira ponašanje dviju hrvatskih navijačica, članica Mladeži HDZ-a na utakmici Hrvatska-Irska u Poljskoj, koje su u toplesu bile među navijačima Kalmeta je odgovorio kako misli da je Hrvatska igrala sjajno i da su svi bili veseli i razdragani. "Što ja znam, u takvim okolnostima ja ne bih to zamjerio", poručio je Kalmeta.

Predsjednica Zajednice žena Katarina Zrinski Katarina Fuček, upitana treba li provesti izbore u Zajednici žena, rekla je kako je sigurno da su rezultati izbora na Saboru stranke vodilja što treba učiniti i u zajednicama.

Ponašanje hrvatskih navijačica članica HDZ-a u Poljskoj nije htjela komentirati, jer, kazala je, to nije vidjela.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 12.06.12. 21:17

sad će se baviti sisama mladih smradezeovki koje su se lijepo predstavile svijetu.


registracija
29/4/09

florenz, 13.06.12. 07:07

Šteta! Sad će opet "napastvovati" sve oko sebe.


registracija
6/4/12

elem, 13.06.12. 08:53

mrvek, tikažeš pravu stvar na pravom mjestu hahaha


registracija
24/7/11

mrvek, 13.06.12. 09:35

elem kod mene je uvijek prava stvar na pravom mjestu :-)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika