13.06.2012. / 15:20

Autor: Totalsport

Prvo pojačanje Liverpoola Islanđanin Sigurdsson

Premda je prema najavama nakon odlične polusezone Islanđanin trebao biti transferiran u Swansea, sada je izgledna opcije da će Sigurdsson postati novi član "redsa", a posao će biti obavljen nakon što sam nogometaš svoju odluku obrazloži čelnicima velškog kluba

Igrači Liverpoola (Reuters)Igrači Liverpoola (Reuters)Islandski nogometaš Hoffenheima Gylfi Sigurdsson proljetni dio sezone impresionirao je na posudbi u Swanseeju pod palicom sadašnjeg menadžera Liverpoola Brendana Rodgersa.

Ofenzivni veznjak je u 18 utakmica u Premiershipu upisao sedam pogodaka i pet asistencija, pa je logična želja Rodgersa da ga dovede na Anfield. Iako je novi menadžer Liverpoola imao gentlemanski dogovor s predsjednikom Swanseeja Huwom Jenkinsom da neće vrbovati igrače iz bivšeg kluba, to se ne odnosi na Sigurdssona jer je on član njemačkog Hoffenheima.

Premda je prema najavama nakon odlične polusezone Islanđanin trebao biti transferiran u Swansea, sada je izgledna opcije da će Sigurdsson postati novi član "redsa", a posao će biti obavljen nakon što sam nogometaš svoju odluku obrazloži čelnicima velškog kluba.

Očekuje se da će Liverpool na ime odštete Hoffenheimu isplatiti oko 7 milijuna funti.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika