14.06.2012. / 14:30

Autor: Totalsport

Modrić: Dobro je znati da nikad nismo izgubili od Talijana

- Čeka nas još jedna teška utakmica. Italija danas igra znatno bolje nego prije dvije godine na Svjetskom prvenstvu

Luka Modrić (Pixsell)Luka Modrić (Pixsell)U razgovoru za web-stranicu svoga kluba Tottenhama, hrvatski je reprezentativac Luka Modrić priznao da očekuje težak posao protiv Italije u današnjem ogledu 2. kola skupine C na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

Nakon pobjede protiv Irske u 1. kolu (3-1) Modrića i suigrače večeras u Poznanju (18 sati) očekuje okršaj protiv Italije koja je na startu Eura uzela bod protiv branitelja naslova Španjolaca (1-1).

- Čeka nas još jedna teška utakmica. Italija danas igra znatno bolje nego prije dvije godine na Svjetskom prvenstvu. Lakoćom je prošla kvalifikacije za Euro i pokazala puno kvalitete. Imali su Talijani teško razdoblje posljednjih godina, ali sada je to drugačija momčad. Danas više vole igrati nogomet, dok su u prošlosti bili defenzivniji. Momčad im je puna sjajnih igrača, a tu ponajprije mislim na Andreu Pirla, njihovog glavnog čovjeka - analizirao je Modrić.

- Bit će teško, kao i uvijek. Moram reći da Hrvatska ima dobru statistiku, nikad nismo izgubili od Talijana i to je dobro znati prije predstojećeg dvoboja. Neće to puno značiti u samoj utakmici, ali lijepo je znati - zaključio je 26-godišnji veznjak.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika