14.06.2012. / 16:15

Autor: Totalsport

Pirlo: Prava smo momčad, možemo daleko

- Imam pozitivni osjećaj oko svega. I oko sljedeće utakmice s Hrvatskom, ali i cijelog prvenstva

Andrea PirloAndrea PirloPo mnogim mišljenjima glavni igrač sadašnje generacije talijanskih nogometaša je Andrea Pirlo, nekada simbol Milana, a danas ponajbolji igrač talijanskog prvaka Juventusa.

Prvu je utakmicu na Europskom prvenstvu protiv Španjolske (1-1) Pirlo odigrao vrlo kvalitetno, pa je tako, između ostaloga, bio asistent kod gola Talijana koji je postigao Antonio Di Natale.

- Imam pozitivni osjećaj oko svega. I oko sljedeće utakmice s Hrvatskom, ali i cijelog prvenstva. Ta prva utakmica protiv Španjolske nas je napunila samopouzdanjem. Odradilo smo je, mislim, stvarno dobro i uvjerili smo se da možemo. Znali smo to i prije, ali je lijepo dobiti potvrdu na samom terenu - rekao je Pirlo i nastavio:

- Na Euru 2004. godine smo imali mladu momčad i odlične napadače, ali nije išlo. Četiri godine kasnije smo imali mnogo kvalitete u momčadi, ali nas je pogodila i nesreća tijekom četvrtfinala protiv Španjolaca. Danas smo prije svega silno motivirani. Prava smo momčad i stvarno mislim da imamo razloga razmišljati o velikom uspjehu.

Pirlo je završio:

- Ima ova naša momčad dosta kvalitete. Primjerice, puno igrača prema naprijed s različitim karakteristikama i sposobnostima. I to je moć. Balotelli? Ne znam otkud takav poriv da ga se stalno gleda posebim očima. On je samo jedan od nas koji daje sve od sebe za uspjeh ove momčadi.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika