14.06.2012. / 14:12

Autor: Nacional.hr

Samsung Galaxy S III dostupan i u Hrvatskoj

Samsung Galaxy S III će biti dostupan u Hrvatskoj od 14. lipnja kod svih mobilnih operatera te u slobodnoj prodaji

Iva Šulentić s novim Samsung Galaxyem S IIIIva Šulentić s novim Samsung Galaxyem S IIISamsung Electronics Adriatic je samo mjesec dana nakon svjetske premijere u Londonu predstavio hrvatskim potrošačima treću generaciju Galaxy S uređaja.

Na sinoćnjem događanju u Zagrebu Dal Jae Kim, predsjednik Samsung Electronics Adriatic i Belizar Zečić, Voditelja odjela za telekomunikacije Samsung Electronics Adriatic predstavili su hrvatskoj javnosti ovaj elegantni i inovativni pametni telefon unaprijeđene inteligencije koji svakodnevni život čini jednostavnijim.

"Galaxy S III, najtraženiji pametni telefon godine, vrhunski je uređaj prestižne kvalitete u kojem su objedinjeni najnaprednija tehnologija i vrhunski dizajn sa znanjem naših vodećih stručnjaka. Taj spoj maksimizirao je korist za naše krajnje potrošače. Galaxy S III stvoren je imajući na umu naše ljudske potrebe i sposobnosti. Posebno smo ponosni na mogućnost pružanja jedinstvenog mobilnog iskustva koje je u potpunosti okrenuto čovjeku te nam na taj način olakšava svakodnevni život.", izjavio je Dal Jea Kim, predsjednik Samsung Electronics Adriatics.

Sa Samsung Galaxy S III možete gledati sadržaj kao nikada do sada na HD Super AMOLED zaslonu veličine 4,8 inča. 8 MP kamera i 1.9 MP prednja kamera nude korisnicima mnoštvo inteligentnih značajki fotoaparata i mogućnosti vezanih za prepoznavanja lica, koje osiguravaju lako i brzo bilježenje svih trenutaka. Samsung Galaxy S III pokreće Android 4.0 Ice Cream Sandwich s poboljšanom upotrebljivosti i praktičnosti kako bi život učinio jednostavnijim.

Oduševljenje ovim uređajem ne krije niti Belizar Zečić, voditelj odjela za telekomunikacije, Samsung Electronics Adriatic koji je izjavio:„ U nešto više od mjesec dana korisnici diljem Europe prepoznali su kvalitetu Samsung Galaxy S III uređaja. Vjerujemo kako će se taj trend nastaviti i u Hrvatskoj s obzirom da su domaći korisnici oduvijek znali cijeniti inovativne mogućnosti naših proizvoda.

Samsung Galaxy S III će biti dostupan u Hrvatskoj od 14. lipnja kod svih mobilnih operatera te u slobodnoj prodaji.

Predstavljamo prirodnu interakciju

Pomoću inovativne „Smart stay" značajke, Galaxy S III prepoznaje način na koji koristite svoj telefon - primjerice čitate li e-knjigu ili pretražujete internet - prednja kamera prepoznaje oči, a telefon održava svjetliji zaslon kako biste bez zamaranja očiju nastavili uživati.

Galaxy S III posjeduje značajku „S Voice" napredno korisničko sučelje prirodnog govora, za slušanje i odgovaranje na riječi korisnika. Osim što omogućuje pretraživanje informacija i osnovnu komunikaciju između uređaja i korisnika, „S Voice" predstavlja moćne funkcije u odnosu na kontrolu uređaja i naredbi.

Brzo i lako dijeljenje

S novim „S Beam", Galaxy S III je unaprijedio Android Beam, omogućujući da se 1 GB video datoteka podijeli unutar tri minute i 10 MB glazbenih datoteka za dvije sekunde jednostavnim dodirivanjem drugog Galaxy S III telefona, čak i bez Wi-Fi ili mobilnog signala. „Buddy photo share" opcija također omogućuje jednostavno i istovremeno dijeljenje fotografije sa svim prijateljima koji se na njima nalaze bilo da su direktno fotografirani kamerom ili se nalaze u foto galeriji.

S „AllShare Cast", korisnici mogu bežično povezati svoj Galaxy S III s televizorom za trenutni prijenos sadržaja pametnog telefona na veći zaslon. „All Share Play" se također može koristiti za trenutno dijeljenje svih oblika datoteka između Galaxy S III i Vašeg tableta s potporom za DLNA, računala i televizija bez obzira na udaljenost među uređajima. Unutar „ All Share Play" je i „Group Cast" opcija, koja Vam omogućuje podjelu zaslona s brojnim prijateljima na istoj Wi-Fi mreži, mogućnost komentiranja i uvođenja promjena u isto vrijeme s Vašim suradnicima, čime svjedočite dijeljenju u realnom vremenu na Vašem individualnom uređaju.

Dizajn okrenut čovjeku s beskompromisnim performansama

Uz značajke povećane upotrebljivosti Galaxy S III također pruža ergonomsko i ugodno iskustvo kroz svoj dizajn okrenut čovjeku. Udobnost držanja u ruci, nježne obline i organska forma pružaju bogati osjećaj i dizajn okrenut čovjeku. Galaxy S III je za sada dostupan u Pebble Blue i Marble White varijanti, no Samsung će uskoro predstaviti uređaje drugih boja.

Sa HD Super AMOLED zaslonom veličine 4,8 inča, pruža detaljno i živopisno iskustvo gledanja. Super AMOLED zaslon Samsungovih mobilnih telefona unaprijeđen je na HD 16:9 šire kutove gledanja. Kako bi se osiguralo brže dijeljenje sadržaja i povezivanje, Galaxy S III nudi WiFi Channel Bonding koji udvostručuje propusnost WiFi-a.

Njegova 8MP kamera ima „zero-lag" brzinu zatvarača koja Vam omogućuje jednostavno snimanje pokretnih objekata bez odgode - slika koju ugledate je fotografija koju ćete snimiti. Sa „Burst Shot", opcijom koja odmah uhvati dvadeset uzastopnih snimaka i sa „Best photo" opcijom koja za Vas odabire najbolju od osam fotografija, Galaxy S III omogućuje korisnicima poboljšano i nezaboravno iskustvo s kamerom. HD video može se čak snimiti i sa 1.9 MP prednjom kamerom, koju možete koristiti za snimanje samih sebe. Poboljšano stražnje osvjetljenje dodatno pomaže pri eliminaciji zamućenja fotografija koje su rezultat podrhtavanja, čak i pod slabim svjetlom.

Mobilno plaćanje također je dostupno na uređaju putem napredne Near Field Communication (NFC) tehnologije. Iskustvo igranja poboljšano je putem „Game Hub-a" koji omogućuje pristup brojnim društvenim igrama, dok Video Hub korisnicima donosi visoku kvalitetu televizijskih emisija i filmova. Nadalje, Samsung „Music Hub" će ponuditi osobnu glazbenu streaming uslugu. Game Hub, Video Hub i Music Hub u početku će biti predstavljeni u određenim zemljama, no uskoro će biti dostupni i diljem svijeta.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika