15.06.2012. / 11:49

Autor: Totalsport

Chiellini: Kriv sam. Dao sam Mandžukiću previše prostora

U drugom poluvremenu protiv Hrvatske stajali smo preblizu vlastitom golu i to nas je koštalo - smatra Chiellini

Giorgio Chiellini (Wikipedia)Giorgio Chiellini (Wikipedia)Branič Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije Giorgio Chiellini, nakon remija s Hrvatskom 1-1, priznao je svoju krivicu kod izjednačujućeg pogodka Marija Mandžukića.

Na ubačaj Ivana Strinića s lijevog boka, Chiellini je bio loše postavljen. Lopta ga je preletjela, a Marijo Mandžukić je na drugoj vratnici bio nemilosrdan egzekutor.

- Napravio sam grešku kod pogotka Hrvata. Ostavio sam previše prostora Mandžukiću. On je sjajno primio loptu i zabio, ali ja sam mu trebao biti bliže - izjavio je talijanski branič nakon susreta u Poznanju.

- Čak i protiv Španjolske smo imali vodstvo koje smo na kraju ispustili. Kada na ovakvom natjecanju protivniku pružite i najmanju šansu on će vam zabiti. U drugom poluvremenu protiv Hrvatske stajali smo preblizu vlastitom golu i to nas je koštalo - smatra Chiellini.

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika