15.06.2012. / 14:52

Autor: Totalsport

Motta: Italija se može pouzdati u Španjolsku da će pobijediti Hrvatsku

- Propustili smo prilike koje smo stvorili u prvom poluvremenu i nismo uspjeli zaključiti utakmicu

Thiago Motta (Wikipedia)Thiago Motta (Wikipedia)Veznjak talijanske nogometne reprezentacije Thiago Motta bio je među onima koji nisu očajavali nakon remija (1-1) protiv Hrvatske u 2. kolu skupine C Eura u Ukrajini i Poljskoj.

Motta je već unaprijed upisao pobjedu "azzurra" protiv Irske u posljednjem kolu, kao i pobjedu Španjolaca nad Hrvatskom. Scenarij je to koji bi odveo Španjolce i Talijane u drugi krug, nauštrb "vatrenih".

- Poznajemo ih (Španjolce, op.a.), znamo da će pokušati pobijediti. Nemam ni najmanje sumnje u to. Mi smo svi profesionalci na Euru - rekao je Motta za RAI, upitan za mišljenje o susretu Španjolske i Hrvatske u 3. kolu.

Potom je veznjak PSG-a komentirao utakmicu protiv Hrvatske.

- Propustili smo prilike koje smo stvorili u prvom poluvremenu i nismo uspjeli zaključiti utakmicu. Ali nogomet je tekav i sada počinjemo razmišljati o sljedećoj utakmici iako znamo da Irska neće biti laka.

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 16.06.12. 11:29

Po nima prljavima, treba ukinuti nepotrebnu utakmicu ili jos bolje cijelo europsko prvenstvo. Najbolji se zna! Mi se borimo za osmo mijesto! Sada ce biti zadovoljni! hahahaha


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika