15.06.2012. / 12:25

Autor: Totalsport

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

U novim će mečevima Federer imati teškog suparnika, Milosa Raonica, dok će Nadal igrati protiv prošlogodišnjeg pobjednika ovog turnira, Nijemca Philippa Kohlschreibera

Roger Federer (Reuters)Roger Federer (Reuters)Drugi i treći tenisač na svijetu, Španjolac Rafael Nadal i Švicarac Roger Federer, startali su s pobjedama prvog tjedna održavanja ATP turnira na travnatim podlogama.

Nadal i Federer se nalaze u njemačkom Halleu, gdje je, primjerice, Federer slavio čak pet puta u karijeri, a Nadal, pak, traži premijernu pobjedu.

Poslije nove velike pobjede na Roland Garrosu, gdje je slavio po sedmi put, Nadal je promijenio podlogu, ali ne i pobjedničke navike. Istina, mučio se protiv Lukaša Lacka tijekom prvog seta, ali je nakon toga projurio do pobjede od 7-5, 6-1.

Federer je rezultatski nešto teže dobio Nijemca Floriana Mayera, sa 6-4, 7-5, ali treba spomenuti da je Mayer imao jednu jedinu break-loptu u meču, koja je ostala neiskorištena.

U novim će mečevima Federer imati teškog suparnika, Milosa Raonica, dok će Nadal igrati protiv prošlogodišnjeg pobjednika ovog turnira, Nijemca Philippa Kohlschreibera.

ATP Halle, 2. kolo:

Nadal (1) - Lacko 7-5, 6-1

Federer (2) - Mayer 6-4, 7-5

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika