15.06.2012. / 16:07

Autor: Totalsport

Guti na probi u West Hamu

Menadžer "čekićara" Sam Allardyce pristao je voditi Gutija na pripreme u Austriju gdje će 35-godišnji Španjolac pokušati dokazati da je fizički spreman

Jose Maria Gonzalez (Reuters)Jose Maria Gonzalez (Reuters)Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West Hamu.

Menadžer "čekićara" Sam Allardyce pristao je voditi Gutija na pripreme u Austriju gdje će 35-godišnji Španjolac pokušati dokazati da je fizički spreman. Ukoliko u tome uspije, potpisat će dvogodišnji ugovor s londonskim klubom. Guti je u statusu slobodnog igrača još otkako je u studenom prošle godine raskinuo ugovor s turskim Beşiktaşem.

Guti je za Real odigrao više od 500 utakmica i osvojio 15 trofeja, uključujući i tri Lige prvaka. Za španjolsku je reprezentaciju ubilježio 14 nastupa i postigao tri pogotka.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika