15.06.2012. / 13:20

Autor: Totalsport

Copa Libertadores: Boca napravila veliki korak ka finalu

Uzvratna utakmica u Santiagu igra se u četvrtak, a podsjetimo i da je u drugom dvoboju polufinala Corinthians kao gost svladao branitelja naslova Santos s 1-0

Igrači Boca Juniorsa (Reuters)Igrači Boca Juniorsa (Reuters)Nogometaši Boca Juniorsa približili su se finalu Cope Libertadores nakon što su u prvoj utakmici polufinala na svojoj Bomboneri svladali Universidad de Chile s 2-0.

Iako to rezultat ne sugerira, Čileanci su zapravo igrali puno ofenzivnije, posebno u prvih 45 minuta, ali nisu uspjeli probiti čvrstu obranu domaćina. Argentinski je div, s druge strane, znao iskoristiti svoje prilike, a u vodstvo je došao već u 15. minuti pogotkom Urugvajca Santiaga Silve. Nakon deset minuta igre u drugom poluvremenu konačnih je 2-0 postavio Juan Sanchez Miño.

Treba napomenuti da je utakmica kasnila zbog velikog dima koji se nadvio nad travnjak uslijed bakljade domaćih navijača. Ista se scena ponovila i poslije drugog pogotka, tako da su se Juan Roman Riquelme i Rolando Schiavi morali penjati na tribine i moliti navijače da prestanu paliti baklje.

Uzvratna utakmica u Santiagu igra se u četvrtak, a podsjetimo i da je u drugom dvoboju polufinala Corinthians kao gost svladao branitelja naslova Santos s 1-0.

Copa Libertadores, polufinale, prva utakmica:

Boca Juniors - Universidad de Chile 2-0 (Silva 15, Sanchez Miño 55)

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika