16.06.2012. / 10:17

Autor: Hina

EURO:

Trapattoni ne želi biti izdajica

Talijan Trapattoni nalazi se između dvije vatre, izbornik je Irske koja više nema nikakve šansi za prolaz u dvoboju sa njegovim sunarodnjacima Talijanima, kojima treba pobjeda, a treba odrediti sastav

Giovanni TrapattoniGiovanni TrapattoniIzbornik irske reprezentacije Giovanni Trapattoni (73) u velikim je problemima uoči zadnjega meča EURA protiv Italije u Poznanju 18. lipnja.

Talijan Trapattoni nalazi se između dvije vatre, izbornik je Irske koja više nema nikakve šansi za prolaz u dvoboju sa njegovim sunarodnjacima Talijanima, kojima treba pobjeda, a treba odrediti sastav. Irski mediji ga pritišću da stavi mladu momčad s klupe, ali se Trapattoni boji da će ga proglasiti izdajnikom.

"Ako stavim pričuve, a Italija pobijedi, tko mi garantira da neću ispasti izdajnik jer sam pustio svojima. Mislite li možda da će Hrvati ili Španjolci biti sretni u tom slučaju? Oni me mogu optužiti da sam Italiji pomogao", kazao je najstariji izbornik u povijesti EURA.

"UEFA traži da postavim najjaču moguću momčad. Mogu promijeniti pet-šest igrača u prijateljskom susretu, ali ne i na EURU", zaključio je Talijan.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 16.06.12. 10:56

paštari time bi ste pokazali samo ono što jeste a to je da ste govna


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika