16.06.2012. / 16:43

Autor: Hina

Čilić u finalu Queensa

Čiliću je ovo drugo finale sezone, a za naslov će se u nedjelju boriti s boljim iz dvoboja Argentinca Davida Nalbandiana i Bugarina Georgija Dimitrova. Ukoliko osvoji Queens, Međugorcu će to biti sedmi ATP naslov i prvi na travnatim terenima

ArhivaArhivaNajbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u finale ATP turnira na travi londonskoga Queensa svladavši u polufinalu Amerikanca Sama Querreya s 6:3, 3:6, 6:3 nakon dva sata igre.

Čilić je slavio u meču protiv visokog Amerikanca, iako ga veći dio meča nije služio prvi servis, koji je ostao na samo 60 posto, uz šest aseva, ali i četiri dvostruke pogreške. Već u prvom gemu dvoboja Čilić je spasio čak devet "break-lopti", ali je kasnije puno bolje igrao u izmjenama i zaslužio svoju drugu pobjedu na travi protiv Querreya, 77. igrača svijeta.

Čiliću je ovo drugo finale sezone, a za naslov će se u nedjelju boriti s boljim iz dvoboja Argentinca Davida Nalbandiana i Bugarina Georgija Dimitrova. Ukoliko osvoji Queens, Međugorcu će to biti sedmi ATP naslov i prvi na travnatim terenima.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

registracija
5/10/11

Dragi, 16.06.12. 16:59

Bravo Marine!
Želim Ti da i osvojiš turnir!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika