17.06.2012. / 10:38

Autor: Hina

Monti upozorava Talijane:

Prijeti gospodarska katastrofa

"Mi smo se ranije maknuli s ruba no rupa postaje sve veća i mogla bi nas progutati. Ponovno smo u krizi", rekao je Monti u subotu u Milanu prigodom presjecanja vrpce "Vodafone villagea"

Mario Monti (arhiva)Mario Monti (arhiva)Italiji ponovno prijeti gospodarska katastrofa, upozorio je u subotu talijanski premijer Mario Monti dok se u zemlji održavaju povremeno i nasilni prosvjedi protiv njegovog programa štednje.

"Mi smo se ranije maknuli s ruba no rupa postaje sve veća i mogla bi nas progutati. Ponovno smo u krizi", rekao je Monti u subotu u Milanu prigodom presjecanja vrpce "Vodafone villagea".

Monti je također istaknuo da je put rasta "dug i mukotrpan" no i dodao i da će se "uskoro" vidjeti "neki učinci".

Kasnije u subotu u Bologni Monti je rekao da on i drugi europski čelnici očekuju da se na nedjeljnim izborima Grci opredijele za stranke koje žele zadržati euro poštujući uvjete dobivanja međunarodne pomoći. Ispred kazališta u kojem je govorio Monti, s policijom su se za to vrijeme sukobili protuvladini prosvjednici.

U petak je agencija SWG objavila rezultate istraživanja po kojem je potpora Talijana Montiju pala s 71 posto, koliko je imao kada je studenom preuzeo premijerski položaj, na 33 posto.

Vezane vijesti

'Povezivanje je ključ uspjeha'

'Povezivanje je ključ uspjeha'

Na danas održanom okruglom stolu „Leading Through Connections" u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i tvrtke IBM Hrvatska, potaknuta je… Više

Komentari

registracija
23/1/12

miki2, 17.06.12. 11:43

Koje izgovore ta bagra ima. Pazi ono. rupa postaje sve veča. Barem vas bude narod imao kamo zakopat ko i naše!
Prokleti narod, političari nam žele dobro a narod stalno koči i kopa rupe!


registracija
10/5/12

psyop, 17.06.12. 12:21

goldman & sachs "upozorava". pf.


registracija
9/3/10

nostradurus, 17.06.12. 12:56

Žalosno j što još ima onih koji vjeruju u ove bedastoće. Bankarska bagra kopa rupu svima, a on ih štiti.
scribd.com/doc/89402033/Financijski-Sustav-i-Novac


registracija
5/1/07

james, 17.06.12. 14:03

Meni ovo jednostavno nije jasno. Već sam 3 godine u mirovini a u srijedu su me zvali iz Italije sa pitanjem da li bi htio doći ponovno raditi jer nemaju dovoljno bravara. I to za 9,5€ po satu. Je da se radi po 260 sati mjesečno ali je to ipak dobra zarada.


registracija
9/11/09

superhik, 18.06.12. 00:44

U Italiji ljudi koji rade za drzavu mogu kao kod nas nekad u socijalizmu, biti na bolovanju godinu i vise dana uz 80% place. Tko im zaradi tu placu oni se ne pitaju. Korupcija je za vrijeme psihopata Berlusconi-a bila gora nego u nas. Monti je u pravu, treba se prihvatiti posla.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika