17.06.2012. / 13:40

Autor: Hina

Hrvatski vaterpolisti osvojili Svjetsku ligu

U regularnom dijelu bilo je 8:8 (2:1, 2:3, 2:2, 2:2), a rulet peteraca pripao je Hrvatskoj nakon serije od po čak 11 peteraca. U zadnjoj seriji Bošković je pogodio za 18:17, a vratar Pavić je obranio udarac Maria Garcije za prvi hrvatski naslov u Svjetskoj ligi

Photo: Marko Prpic/PIXSELL (arhiva)Photo: Marko Prpic/PIXSELL (arhiva)Hrvatska vaterpolska reprezentacija po prvi puta je osvojila Svjetsku ligu svladavši u finalnom dvoboju u Almatyu Španjolsku boljim izvođenjem peteraca 18:17.

U regularnom dijelu bilo je 8:8 (2:1, 2:3, 2:2, 2:2), a rulet peteraca pripao je Hrvatskoj nakon serije od po čak 11 peteraca. U zadnjoj seriji Bošković je pogodio za 18:17, a vratar Pavić je obranio udarac Maria Garcije za prvi hrvatski naslov u Svjetskoj ligi.

Pogotke su za hrvatske vaterpoliste dali Sandro Sukno (3), Bošković (2), te Bušlje,Joković i Hinić po jedan. Nakon povratka iz Kazahstana izabranici Ratka Rudića nastavljaju s pripremama za Olimpijske igre.

Vezane vijesti

HGK organizirala prvi nastup hrvatskih IT tvrtki u Kazahstanu

HGK organizirala prvi nastup hrvatskih IT tvrtki u Kazahstanu

Danas je u organizaciji Hrvatske gospodarske komore započeo nastup hrvatskih visokotehnoloških tvrtki na sajmu Kitel 2012 u Almatyju. Nastup na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika