17.06.2012. / 14:28

Autor: Hina

Šeks, Vladimir

Trebamo se lišiti negativne prtljage

Na novinarski upit zašto današnjoj svečanosti na Jarunu nije nazočila i bivša predsjednica stranke Jadranka Kosor, Šeks je odgovorio da koliko zna, ona nije pozvana

Photo: Patrik Macek/PIXSELL (arhiva)Photo: Patrik Macek/PIXSELL (arhiva)Bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i jedan od utemeljitelja HDZ-a Vladimir Šeks izjavio je danas kako Hrvatsku u budućnosti vidi kao demokratsku, prosperitetnu zemlju i članicu velike europske obitelji, a HDZ kao vodeću političku snagu Hrvatske.

„HDZ ima snagu, ljude i članstvo da ponovno zadobije vjerodostojnost i povjerenje hrvatskih ljudi“, rekao je Šeks novinarima na obilježavanju 23. obljetnice stranke u prostorima NK Jarun.

Istaknuo je kako je to povijesna zadaća aktualnog vodstva HDZ-a, te izrazio uvjerenje da će ono u tome uspjeti.

Osobno će se, kazao je, zalagati za jedinstvo stranke kao i da HDZ ostvari povratak stranačkog dostojanstva te da se liši balasta „negativne prtljage koja se nataložila posebno kroz političko djelovanje ranijeg predsjednika HDZ-a“.

Na novinarski upit zašto današnjoj svečanosti na Jarunu nije nazočila i bivša predsjednica stranke Jadranka Kosor, Šeks je odgovorio da koliko zna, ona nije pozvana. Na pitanje zašto, Šeks je rekao kako to ne zna.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 17.06.12. 14:40

Koji gnoj ? Vec se je pripitomio kod novoga gazde! Crni-Marko bijedan ces imati ulov! Imas otrcanog i istrosenog "CUCKA"!


registracija
12/1/11

siziff, 17.06.12. 15:52

....."TREBAMO SE LIŠITI NEGATIVNE PRTLJAGE"....(HE HE)

Onda se trebalo (kada bi imao tko), prvenstveno lišiti TEBE, moj Maligane


registracija
27/11/11

Culex, 17.06.12. 17:53

Bio je travanj 2011,raskrižje Zvonimirove ul. i Bauerove ul. ,Zagreb,oko 19 sati,oko 1o tisuća sudionika tzv.Facebook prosvjeda,dobro čuvanih specijalcima, punim glasom no "u jedan glas" uzvikuju: ĐUBRE PIJANO..ĐUBRE PIJANO... Doznah da to pozdravljaju g.Vladimira Šeksa koji ,navodno tu stanuje.Sad vidjeh zdravicu istog g.upučenu novom čelniku svoje stranke..svatih:poznaju se dobro!Dobro će i dalje funkcionirat ta simbioza!


registracija
22/4/11

www, 17.06.12. 18:20

Već puše u drugu sviralu. To mu je 4. po redu.


registracija
15/6/12

alians, 18.06.12. 07:58

demokratska,prosperitetna.....mozda je prije njega i bila....?????


registracija
6/4/12

elem, 18.06.12. 09:23

E Šeki, šeki ti si negativna prtljaga koje se svakako moramo riješiti. Bit ćemo ti neizmjerno zahvalni ako sa sobom poneseš i ostalu negativnu prtljagu koje oko sebe imaš jako puno.


registracija
22/3/11

vferari, 18.06.12. 10:24

Šek i dalje dokazuje da je političar jegulja da točno zna postaviti se u svakoj situacuji.Karamarko uskoro bez šeksa neć ni u zahod,živi bili pa vidjeli.Kosorica je dokazala da nikad nije bila političar već dirigirani proektil,i kad je morala odlučivati samostalno to je došlo konačno na vidjelo,u koliko se brzo ne udruži i ne osnuje vlastiti klub otići će u političku ropotarnicu.


registracija
15/6/12

alians, 19.06.12. 11:11

dali treba nesto komentirati na ove izjave.....
ove izjave su samo dokaz kakav smo mi narod kad jos istima dajemo podrsku, a oni nam se smiju u lice.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika